Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A parom fia nem akar elfogadni...

A parom fia nem akar elfogadni mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem tudok vele beszelgetni mert rogton orditozik velem "te nem vagy az anyám" amikor kimegyek hallom hogy magaban szitkozodik es veri a falat. Nagyon csunyan szokott ram nezni, mint aki mingyart nekem jon. Nagyon csunya dolgokat vag hozzam :( pl "hallottam hogy ejjel jot lovagoltal a fateromon te budos szajha" kozben el is sirta magat.

A fehernemuimet kidobalja az ablakon.

Szetdobalta, osszebarmolta a ruhaimat.

A parom is hiaba ordit vele, nem hagyja abba, vele is ugyanigy beszel.

Latszik hogy nagyon megviselt es duhos.

Mindent megtettem hogy elfogattassam vele magamat de hiába.

A párom 30, a fia 16 én 25 vagyok.

2016. júl. 31. 14:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
97%

Miattad szakítottak a szülei? Ha igen, akkor esélyed sincs.

Esetleg lakj külön, tartsd a pasival a kapcsolatot, de ne lakj ott. Rá fogsz menni idegileg.

2016. júl. 31. 16:34
 12/19 A kérdező kommentje:
40 éves elirtam.
2016. júl. 31. 18:30
 13/19 anonim ***** válasza:
72%

Egy kamasz gyerekkel többnyire a szülőknek sincs könnyű dolga, de ha a párod fia 16 évesen ilyen hangnemet és ilyen viselkedést enged meg magának, ilyen a pszichés megküzdő képessége és ennyire nem ura a saját indulatainak, akkor a szülei valamit nagyon elrontottak a nevelésével, amit nyilván nem fog helyrehozni a párod azzal, hogy - egyébként indokolt - dühében és tehetetlenségében ordít vele.

Nem írtad, hogy azért váltak-e el a szülei, mert te képbe kerültél, de ha te normálisan viszonyultál hozzá, és tényleg minden tőled telhetőt megtettél azért, hogy elfogadtasd magad vele, és az apja is tehetetlenül nézi azt, hogy tomboljon, az ablakon dobálja ki a holmidat és szajhának nevezzen, akkor sok reményt nem fűznék hozzá a helyedben, hogy ebből valaha is normális kapcsolat lesz.

Én azt gondolom, hogy ezt a helyzetet alapvetően nem neked, hanem a saját apjának kéne tudnia kezelnie, és ha ő ezzel a feladattal csődöt mondott, akkor a srác jó eséllyel előbb-utóbb el fogja érni a célját, hogy kicsinálja a kapcsolatotokat. (Láttam már a környezetemben hasonlót, nem ennyire durván ellenséges viselkedéssel, egy nagyon manipulatív kamaszlánytól, akinek az anyja nem tudta kezelni a helyzetet, pedig ott az új pasi 6 évvel a válásuk után került a képbe, egy barátnőm 5 éves kapcsolatának meg azért lett vége nemrég, mert a férfi kamasz fia ugyanezt a játszmát űzte, csak kevésbé nyíltan, annak ellenére, hogy nőnek nem volt köze a szülei válásához, a barátnőmnek meg egyszer elege lett belőle, hogy a férfi nem áll ki mellette, és otthagyta őket.

2016. júl. 31. 19:34
 14/19 anonim ***** válasza:
80%
Ekkora dühnek, és pláne a sírásnak azért elég nyomós oka van, amiről a kérdező bölcsebbnek látja hallgatni.
2016. júl. 31. 20:03
 15/19 anonim ***** válasza:
77%

Ha apám odahozott volna egy nálam 9! évvel idősebb csajt, mint mostohát és az még bele is próbált volna szólni az életembe, hát kb. ugyanígy viselkednék vele.

NE anyja próbálj lenni, max. valami nővéri? viszonyt alakíts, mert kiröhögteted magad.

2016. aug. 1. 07:36
 16/19 anonim ***** válasza:
57%
Jó hogy ki van akadva a fiú. Korban hozzá jobban illenél mint az apjához.
2016. aug. 1. 14:00
 17/19 anonim ***** válasza:
48%

Tippelnék: te voltál a válóok?

Ha igen, akkor szólj hozzá ehhez a viselkedéshez.

Más okból egy kamasz fiú nem szokott ennyire ellenséges lenni az új nővel. Főleg ha fiatal és csinos, és ösztönösen szimpatizál vele.

2016. aug. 1. 14:47
 18/19 anonim ***** válasza:
13%

a gyerek dilis ha 16 évesen igy viselkedik,

egy két kemény pofon leszoktatná erről

keményits be ez nyomorék gyerek hisztije

2016. aug. 6. 01:21
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
#18 agresszióra agresszióval válaszolni igazán bölcs dolog.
2016. aug. 6. 03:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!