Hogyan mondjam el apámnak, hogy nem akarok korán lefeküdni?
Hàt ha mégegyszer 16lehetnék valami keménymellü kiscsajt fűznék be magamnak :)
Kedves kérdező ha tényleg egész nap jàtszol akkor majd 30évesen bànni fogod ,hogy a nyarak ìgy mentek el és nem strandon, lànyok közt, szalonna sütéssel boros kólàval ,kiràndulàssal telt ha viszont este 10kor àllsz neki akkor annyira nem gàz.
Munka nàlam speciàllisan alakult 1éves korom óta nagyiék és keresztszüleim vigyàztak ràm falun néha néha. Aztàn 5-6évesen màr mezőre is vittek magukkal unoka testvérekkel ott jàtszottunk,aztàn jàtékból kapàltunk takartunk megetettük az àllatokat majd nyàrról nyàrra,szoktuk a munkàt.
Munka ellenesek kondi terembe vajon jàrtok e?
Kis munka ingyenes/fizetnek érte és àllóképességet növel.
Apudnak hogy mond meg? Üzletelj ha megteszel valamit pl porszívózol ...akkor engedje meg tovàbb. Ja és ne csörtess a lakàsban mint egy vadkan az éjjelben.
Sajnálak nálunk én fekszek le olyan 23:30 környékén, anyám 3 órakor hajnalban!
DE Anya is és én is olyanok vagyunk hogy 5-6 óra alvás bőven elég!
Ja és anyukám van hogy 22:30-körül ér haza a munkából és utána még leülünk készülni 1-1 matekversenyre
mert láss csodát attól hogy éjszakai bagoly vagyok az nem azt jelenti, hogy sík hülye is!
Országos bajnok vagyok matekból, prózamondásból, valamint még ezek mellett kézilabdázok is!
Ezeket csak azért mondom el hogy attól még mert valaki nem nappali tipusó lehet inteligens és szorgalmas!
VISZONT ha te tényleg egész nap a gép előtt ülsz akkor érthető én szeretek a levegőn lenni, vagy készülni a bemetikre és igen van hogy este 9-körül mert akkor érzem úgy, hogy az agyam képes befogadni az információ halmazt amit egyik napról a másikra kell megtanulni!
Lehet leszolni! Vállalom a véleményem és a koromat pedig békén lehet hagyni köszi!
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!