Szerintetek is túlreagálom?
Apu és a nevelőanyám mindig azzal "viccelődnek", hogy milyen szexuális játékokat űznek egymással, és ezt sokszor hallom/látom is, mikor este mondjuk wc-re megyek. Vevő vagyok az ilyen jellegű poénokra egy bizonyos szintig, nem vagyok prűd, de nem akkor, ha a saját apámról van szó. Nem akarom tudni, hogy ezek miket csinálnak, pláne nem akarok szemtanúja lenni. Ma teltbe a pohár (eddig sose tettem szóvá), mikor kivettem a hűtőből a tejszínhabot, és rámszólt apu, hogy tegyem vissza, mert azt ők "használni szokták". Mondtam neki, hogy ne mondjon már ilyeneket, mert baromira nem érdekel és pfuj, mire ő kiakadt, hogy, hogy lehetek ilyen, és nem is érti, ezzel mi a gond.
Szerintetek túlreagálom? Ha nem, akkor hogy lehetne ezt mégis megbeszélni vele/velük?
Megértelek!
anno exem apjáéknál voltunk,és az apja meg a "nevelőanja" beszámoltak nekem a szexuális életükről,hol mit szoktak csinálni,meg h az öreg kamionozik/kamionozott és hát ha hazamegy x idő mulva..akkor a nőci előtte 2 -3 nappal ne fürödjön és úgy kényeztetné..meg nekem is akartak adni szexuális tanácsot!Meg attól férfi 1 férfi,ha ilyeneket csinál..exemet is kioktatta !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!