Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek is túlreagálom?

Szerintetek is túlreagálom?

Figyelt kérdés

Apu és a nevelőanyám mindig azzal "viccelődnek", hogy milyen szexuális játékokat űznek egymással, és ezt sokszor hallom/látom is, mikor este mondjuk wc-re megyek. Vevő vagyok az ilyen jellegű poénokra egy bizonyos szintig, nem vagyok prűd, de nem akkor, ha a saját apámról van szó. Nem akarom tudni, hogy ezek miket csinálnak, pláne nem akarok szemtanúja lenni. Ma teltbe a pohár (eddig sose tettem szóvá), mikor kivettem a hűtőből a tejszínhabot, és rámszólt apu, hogy tegyem vissza, mert azt ők "használni szokták". Mondtam neki, hogy ne mondjon már ilyeneket, mert baromira nem érdekel és pfuj, mire ő kiakadt, hogy, hogy lehetek ilyen, és nem is érti, ezzel mi a gond.

Szerintetek túlreagálom? Ha nem, akkor hogy lehetne ezt mégis megbeszélni vele/velük?

2016. júl. 30. 15:34
 1/4 anonim ***** válasza:
49%
Az írásodból ítélve felnőtt vagy. Esetleg összeköltözni egy barátnővel?
2016. júl. 30. 15:39
 2/4 A kérdező kommentje:
17 éves lány vagyok, kollégista. Évközben nem sokat vagyok itthon, de azalatt a kis idő alatt is igen zavaró ez a dolog.
2016. júl. 30. 15:39
 3/4 anonim ***** válasza:
86%

Megértelek!

anno exem apjáéknál voltunk,és az apja meg a "nevelőanja" beszámoltak nekem a szexuális életükről,hol mit szoktak csinálni,meg h az öreg kamionozik/kamionozott és hát ha hazamegy x idő mulva..akkor a nőci előtte 2 -3 nappal ne fürödjön és úgy kényeztetné..meg nekem is akartak adni szexuális tanácsot!Meg attól férfi 1 férfi,ha ilyeneket csinál..exemet is kioktatta !

2016. júl. 30. 16:02
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem reagalod tul. A szex mindenkinek a maganugye, aminek a haloszobaban a helye. Talan egy gorbe esten a haverok kozott meg belefer, hogy kitargyaljatok, de az, hogy apad meg a tejszinhabot hasznalni sem engedi, nagyon nem.
2016. júl. 30. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!