Mit csináltatok a 18. születésnapotokon?
20 éve és 11.napja volt.
Reggel a szüleim, tesóm köszöntöttek, hifi tornyot kaptam, arra ébredtem, hogy bekapcsolták jó hangosan, épp a fugees killing me softly ment :) meg 18 rózsát, és egy 5 literes pezsgőt!
Délután átjött a barátnőm, bepezsgőztünk, grilleztünk, anyu sütött tortát. Este mentünk baránőmmel a törzshelyünkre, volt nagy buli, sok haver, rengeteg vodka martini! Délután kutyasétáltatásnál megismertem valami Krisztiánt, aki eljött este a bulira, jól felköszöntött egy biliád asztalon, aztán soha többet nem láttuk egymást.
Hajnal 3 fele mentem haza.
Szép nap volt :)
Aznap:
Ellógtam a sulis gyakorlatot, aludtam helyette; utána volt még egy óránk, arra bementem. Suli után gondolom beültem valahová a barátnőimmel, erre már nem emlékszem. Este elmentünk vacsorázni a szüleimmel.
Hétvégén:
Szűk baráti körben ünnepeltem csak. Meghívtam hozzánk a barátaimat, tortáztunk, ittunk, elénekelték nekem ugyanazt a szülinapos zenét, amit már több éve minden egyes alkalommal :D (Alma együttes - Ma van a szülinapom! :D :D) Aztán elmentünk bulizni. Furcsamód nem rúgtam be nagyon, sőt, szinte józan voltam.
Összességében kellemes volt, de semmi különös. :-)
Apám képviselő volt akkor, es en éppen bent voltam a fehér házban. Mindenkinek,aki szembejott elmondta, hogy aznap van a 18.szuletesnapom. Arra emlékszem meg, hogy egy barack színű fölső volt rajtam. A Világ kutyái című kötetet kertem ajándékba, es a szüleim kétségbe estek, hogy miert nem érdekel más, mint a kutyák.
Tudom, nekem tényleg fontos fordulópont volt, tényleg ugy ereztem, hogy attol a naptól felnőtt vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!