Ti beleszóltok mire költi a gyerek a fizetését?
Anyám cigizik, napi egy dobozzal, apám meg már a 3. autót veszi tök feleslegesen, mert 2 nincs is használva, ezen felül mindent megvesz magának, amit csak szeretne.
Én ha bármit veszek, jön a pofavágás, hogy minek az nekem pl új nadrág, új esernyő mert a régi elszakadt stb. A kedvenc kérdésem az, hogy nem gondolod, hogy kicsit drága volt? Mondják ezt bármire pl egy 3000 Ft-os ruhára, egy 1000 Ft-os turis, de új cipőre.
Most azért háborognak, mert savas hámlasztásra járok. Ezek valóban drága kezelések és kell belőle jó pár darab, de az egész az ő hibájuk miatt van. 12 éves koromban tele lettem pattanásokkal, soha nem vittek vele orvoshoz, nem vettek rá semmit, ahelyett csak bámultak bele a pofámba, hogy úristen mekkora pattanásaid vannak, meg mondogatták, hogy nagyon el kellene menni bőrgyógyászhoz, de soha nem értek rá elvinni. 14 évesen már teljesen heges volt az arcom és a hátam. Az arcomon még csak-csak el tudom rejteni a hajam mögé, de a hátamon lehetetlen. Meg nem tudom mondani mikor voltam utoljára strandon, és hát a fiúk előtt is mindig rettegve vetkőzök le, de a szüleim ezt nem értik, csak fújják, hogy felesleges, nem fog használni, csak lehúz pénzzel a kozmetikus meg mit szólnék hozzá, ha ez miatt az összes pénzemet le kellene adnom. Szerencsére jövőre költözöm.
Ti beleszóltok mire költi a gyereketek a pénzt amit megkeres?
Talán pont azért szólnak bele, hogy mire költesz, mert mindenféle hülyeségekre elszórod a pénzed, miközben siránkozol, hogy nem telik elköltözésre, pedig neked milyen szar.
Az meg hogy jön ide, hogy ők mire költenek? Tudtommal nekik már megoldott a lakhatásuk, meg mindenük, annyira van már csak gondjuk, hogy élvezzék a pénzüket, míg fel nem fordulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!