Szülők! Egy ps4 már luxus cikk? mit szólsz ha kér a gyerek?
"nem nagy kiadás használtan 70-80ezer ft"
Azért elég sok embernek ez elég nagy kiadás.
Szóval ez is család függő.
Nálunk simán belefért volna, de sokak nem engedhetik meg maguknak.
mindenki jon ezzel a 20k havonta jatek dumaval
azert ahhoz mar eleg kemeny jatekfuggonek kell lenni, hogy minden uj jatekot megvegyen az ember es jatszon is vele...
foleg a mai tartalmas nagy jatekok koraban vagy a sport simulatorok miatt
Raadasul allandoan megy az akcio a storeban...
Szerintem egy ps4 nem luxuscikk, egy gamer pc mar az lenne vagy evente uj telefon
Hát ha azt vesszük h a minimál bér 67 ezer ft és egy 1!! szobás albérlet kerül rezsi nélkül 50ezerbe eléggé luxus cikk a 110ezer forinros játék!!
Az átlag kereset is CSAK 80-110 ezer forint.
Ha 16 éves vagy akkor már elmehetsz diák munkára és akkor már nem lesz luxus cikk.
Én külföldön élek és az itteni helyzethez jépest pontosan a 8-asnak van igaza mert OTTHON 1 DB TÁBLA CSOKI IS LUXUSNAK SZÁMÍTHAT BIZONYOS CSALÁDOKBAN. Mert amiért otthon 1 órát dolgoznak azért az eu más országaiba max fél órát.
nem Budapestrol kene kiindulni... nem tudjuk a kerdezo hol lakik, de szerintem Pesten kivul 50ert mar harom szobas lakasok vannak (itt Veszpremben biztos)
azert a 60ezres minimalberbol biztos futja azoknak a csaladoknak napi 1doboz cigire...:)
Ne álltalánosíts.
Amúgy meg aki cigizik kevesebbet eszik...
És ha 20 ezer egy lakás akkor plusz 20 a rezsi, akk a kaja kb 30 (?).
És még ugye ha van kocsi, a ruhák atisztító szerek és egyéb kiadások.
Ha jól keresnek a szülei akkor nem luxus, de ha az álag vagy a minimál vért nézzük és normál életmódot így is úgy is sok egy konzolért ennyi pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!