Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy ha a tesóm és a szüleim...

Hogy ha a tesóm és a szüleim cigiznek, még is mi jogon szólnak abba bele hogy mit veszek magamnak?

Figyelt kérdés
Jó most azt fogjátok írni hogy semmi közöm ahhoz hogy cigiznek, de én is szeretnék megvenni magamnak dolgokat a spórolt pénzemből amiket szeretnék.
2016. júl. 20. 10:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
36%

"Azért nehogy már a dohányzó szülőknek ne legyen semmilyen beleszólásul a gyerekük életébe csak azért, mert dohányoznak"

Hát ha a pénzről van szó akkor bizony fogják be a büdös cigis pofájukat. Ha mindegyik egy dobozzal elszív egy nap, akkor havi 90 ezer forintot elcigiznek. Több, mint a legtöbb fizetés amit 3 műszakban keresel.

2016. júl. 20. 13:29
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

De hát ez a te pénzed. Te döntöd el, hogy neked mi drága.

Na meg nem is minden könyv drága. Most vettem antikváriumban egy 4 kötetes könyvet 800 Ft-ért! :D

De új könyvekre sem sajnálom a pénzt.

2016. júl. 20. 14:59
 13/14 kovpet ***** válasza:
100%
De ha van rá pénzed, akkor miért nem veszed meg? A könyv pont olyan dolog, amit simán megrendelhetsz, nincs belőle méret vagy ilyesmi. Megrendeled, kihozzák, olvasod. Ennyi.
2016. júl. 20. 15:32
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Éppen ma futottam bele hasonlóba. A könyvesboltban áll anyuka és a 15-16 éves fia. A fiú egy rakat, különböző témájú könyvet vett és majdnem 20 ezret fizetett. Az anyuka gúnyosan megjegyzi, hogy "az egész fizetését könyvekre költené", mire a srác válasza:"legalább nem a pia meg a cigi miatt gürcölök a Tescóban".

Szerintem a válasz megadva.

2016. júl. 20. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!