Hogy ha a tesóm és a szüleim cigiznek, még is mi jogon szólnak abba bele hogy mit veszek magamnak?
"Azért nehogy már a dohányzó szülőknek ne legyen semmilyen beleszólásul a gyerekük életébe csak azért, mert dohányoznak"
Hát ha a pénzről van szó akkor bizony fogják be a büdös cigis pofájukat. Ha mindegyik egy dobozzal elszív egy nap, akkor havi 90 ezer forintot elcigiznek. Több, mint a legtöbb fizetés amit 3 műszakban keresel.
De hát ez a te pénzed. Te döntöd el, hogy neked mi drága.
Na meg nem is minden könyv drága. Most vettem antikváriumban egy 4 kötetes könyvet 800 Ft-ért! :D
De új könyvekre sem sajnálom a pénzt.
Éppen ma futottam bele hasonlóba. A könyvesboltban áll anyuka és a 15-16 éves fia. A fiú egy rakat, különböző témájú könyvet vett és majdnem 20 ezret fizetett. Az anyuka gúnyosan megjegyzi, hogy "az egész fizetését könyvekre költené", mire a srác válasza:"legalább nem a pia meg a cigi miatt gürcölök a Tescóban".
Szerintem a válasz megadva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!