Önző vagyok, ha részt szeretnék venni kisbabám minden új első pillanatában?
Olyan picike még,és most fedezi fel a világot (1,5 éves múlott).Önző vagyok,ha részt szeretnék venni ezekben a pillanatokban?
Konkrétan most arról lenne szó,hogy még nem voltunk vele nyaralni,de idén végre eltudunk menni a balatonra, de csak a nyár végén.Nagyszülők már pedzegették,hogy elvinnék 1-2napra.De én nem szeretném.Arra vágyom,hogy az első élmény apával és anyával érje. Önző vagyok ezért?Vagy ez még belefér?
Két megjegyzés (igen, van egy két éves gyerekem):
1. Másfél éves már nagyon nem kisbaba, hanem kisgyerek inkább.
2. Balatonba (vagy más, közstrand jellegű édesvízi tóba) nem szerencsés ennyi idős gyereket belevinni, ha belekortyol - és bele fog - jó esélye van egy komolyabb hányós-fosós megbetegedésre. Az is biztos nagy élmény lesz neki.
Utóbbit azért is mondom, mert 2 évesen átestem rajta, anyámat jól le is tolta az orvos, hogy mennyi esze van. Emiatt pont most kérdeztünk rá a saját gyerekorvosunknál, aki megerősítette, hogy ha ekkora gyerek beleiszik, annak ez lesz a vége.
Én vonatozni akartam elvinni, mi nem jarunk igy ezert nagyon uj volt neki.
En megkértem anyukamat, had legyen a mi élményünk eloszor nem volt ebbol sértődés.
Nagyon szuper volt es azota többször volt anyuval is, keresztfiameknal...
Igaz o kicsit nagyobb volt 2 eves...
Én azt nem értem, hogy a nagyszülőkkel együtt miért nem tud lemenni anyuka? Ha jól értem, másik gyerek nincs, ő nem dolgozik, akkor meg miért ne?
Így a gyerek kétszer látná a nyáron a Balatont (nem biztos, hogy nyár végén már strandidő lesz) és anyuka is látná az első rácsodálkozást.
Egyébként 1-2 napra, ha hétvégére szervezik, még apuka is le tudna menni, és akkor együtt lehetnének.
25: bármilyen fura, de nálunk az oviba nincs beszoktatás, csak a bölcsibe.
És millió dolog van, amiből van elő alkalom, agyament elképzelés, hogy mindnél ott kell lenni anyunak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!