Önző vagyok, ha részt szeretnék venni kisbabám minden új első pillanatában?
Olyan picike még,és most fedezi fel a világot (1,5 éves múlott).Önző vagyok,ha részt szeretnék venni ezekben a pillanatokban?
Konkrétan most arról lenne szó,hogy még nem voltunk vele nyaralni,de idén végre eltudunk menni a balatonra, de csak a nyár végén.Nagyszülők már pedzegették,hogy elvinnék 1-2napra.De én nem szeretném.Arra vágyom,hogy az első élmény apával és anyával érje. Önző vagyok ezért?Vagy ez még belefér?
Az új élményeiben akar részt venni, ami szerintem érthető.
Egy-két napra sem tudtok elmenni vele vízhez? Egy hétvége csak belefér, utána aztán vihetik a nagyszülők is, ha megbízhatók.
1-2 ember félre érti,vagy nincs még gyereke..Nem vagyok "szeretettel megfolytó anya". Szokott menni nagyszülőkkel erre-arra,ott is aludt már nem egyszer. Csak ezekkel az első élményekkel vagyok így.Jövőre már vihetik a nagyszülők is.Csak ebben az első két évben had legyek már ott vele a fontosabb álomásokon.
A 0 intelligencia szinttel rendelkező emberek pedig inkább kíméljenek meg a bunkó szövegeiktől.Köszönöm.
Te sértegetsz mást amikor nálad a "hadd" had, és az "eltudunk" nem pedig el tudunk?.
Miért nem mentek közösen? A gyereknek ez nem lesz élmény, mert konkrétan semmire nem fog emlékezni. Én nem adnám oda egyébként sem. Mondd el nekik őszintén. Ne egy fórumra írj, hanem nekik mondd.
16-os jót nevettem. :) Tudom,hogy valószínű nem fog elmékezni rá,de ott lesznek a fényképek!
Akinek van gyereke,az tudja mire gondolok,mikor azt írom,hogy az az első boldog rácsodálkozás felejthetetlen élmény..
Köszönöm a(z építő jellegű) válszokat és igen,bocsánat a helyesírási hibákért,csak már kb 1órája fél álomban vagyok..
11: egy ekkora gyereknek minden nap van új élménye...
Később majd nem mehet oviba, mert ott fog először pöttyös bögréből inni és a liba anyja akkor is látni akarja az arcát?
Plusz a gyereknek az is élmény, ha a maga módján mesél a szüleinek arról, mi történt vele. Elmondja, lerajzolja, el fogja játszani... De mit, ha esélyt se kap arra, hogy az anyján kívül mással is csináljon bármit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!