Miért akad ki ezen anya?

Figyelt kérdés

15/L vagyok, és anyukám folyton azon problémázik, hogy milyen könyveket olvasok. 9-10 éves koromban olyanokat olvastam mint a Monte Cristo grófja, Szinuhe, Hamlet, Szentivánéji álom és még sorolhatnám. Mostanában elkezdetek tetszeni az én korosztályomnak szóló könyvek, szerelmes meg fantasy regények. És anya ezen nagyon ki van akadva, nem érti meg, hogy hogy vagyok képes ilyen könyveket olvasni. Például ma vettem ki a könyvtárból egy vörös pöttyös könyvet, még el se kezdtem, de már azért kiabál, hogy hogy merek ilyen könyvet olvasni.

Hogy próbáljam ezt vele megbeszélni?

2016. júl. 15. 19:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
Hát mondjuk neki tedd fel ezt a kérdést.
2016. júl. 15. 19:09
 2/14 anonim ***** válasza:
47%

Teljesen megértelek, az én mutterom már azok kiakad, ha könyvet lát a kezemben.

Magyarázd el neki, hogy ez neked is új, érdekel a téma, nem tragédia az ha olvasott vagy, bővíted a szókincset, vagy tudni akarod azt, hogy miért vannak oda a lányok az adott könyvért stb... Fogd rá a kíváncsiságra. :)

Ui.: A Vörös pöttyös könyvek legtöbbje tényleg pocsék, a kis öcsém jobbat tudd írni! Komolyan am. :)

2016. júl. 15. 19:15
 3/14 anonim ***** válasza:
26%
Nem tudom mi az a vörös pöttyös könyv, így nehéz megérteni a helyzetet.
2016. júl. 15. 19:16
 4/14 anonim ***** válasza:
31%
Kérdezd meg tőle. Honnan tudjuk?
2016. júl. 15. 19:19
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy könyv olvasáson kiakadni elég beteg dolog. Jó, egy gyerek ne olvasson horror vagy nagyon erotikus, stb könyvet, de minden más csak fejleszti.
2016. júl. 15. 19:25
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem anyukádat. 15 éves vagy, a te korodban engem is a piros pöttyös könyvek érdekeltek (persze csak a normálisak).Nem bűn az,vannak köztük teljesen normális könyvek amik igenis fejlesztenek.

Inkább örülne hogy olvasol,de komolyan, sok korodbeli egy könyvet sem olvasott még ki:D

2016. júl. 15. 19:45
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, és igen, már nagyon sokszor próbáltam neki mondani, de nem nagyon hallgat meg.
2016. júl. 15. 20:10
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

13 évesen Robin Cook könyveket olvastam és hát volt bennük pár rész amihez kellett gyomor :D

Talán 15 évesen mit kéne olvasnod? Mesekönyvet?

Rádásul a vörös pöttyös könyvek nem is durvák sztem :D

2016. júl. 15. 20:17
 9/14 anonim ***** válasza:
93%

Más szülő meg örülne hogy egyáltalán magától olvas a gyereke....

Olvasd ami tetszik, nem anyukádnak olvasol hanem magadnak.

2016. júl. 15. 20:41
 10/14 anonim ***** válasza:
48%
Nen szólhat bele abba hogy mit olvasol,
2016. júl. 15. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!