Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyámmal nem jövünk ki. Mit...

Anyámmal nem jövünk ki. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok már elég régóta igazi kamasz vagyok. Anyám azt szeretné ha én olyan lennék amilyet ő szeretne: jó tanuló, takarítsak és üljek otthon. Nem érti meg hogy én szeretnék már a saját barátaimmal lenni és nem vele és hogy nem vagyok olyan amilyet ő szeretne. Nehéz mert beszélni se tudok vele erről. Néha nem érdeklem egyáltalán máskor meg mintha börtönbe akarna zárni. Lassan már az őrületbe kerget a szokásaival mindig máshoz hasonlìtgat meg magához. Gondolom csak jó anya szeretne lenni de elment más irányba. Gyakran iszik és akkor nagyon kötekedős tud lenni. Veszekedés után másnap mintha semmi sem történt volna aztán 3 nap múlva megy az egész előlről. Valamit kéne tenni de nem tudom hogy mit...
2016. júl. 15. 17:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Beszéltél már erről vele?
2016. júl. 15. 17:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen de annyi a válasz ha nem tetszik lehet menni...
2016. júl. 15. 17:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Ehhez azert latni kene a masik oldalt is. Pl. az, ha rosszul tanulsz es a zoknidat sem vagy kepes a mosogepbe tenni vagy felporszivozni a dzsuvat magad utan, engem is kiakasztana, es amig nem szerzel valami szalonkepes jegyet, en sem engednelek haverozgatni.

De anyukad amugy a tanulasban hajlando lenne segiteni vagy keresne magantanart? Mert az is tudom, hogy pl.a matekot egyedul csaknem lehetetlen megtanulnia annak, akinek gondja van vele.

Az alkoholproblemakert reszvetem, sajnos nalunk is vannak :( en ilyenkor ha nem tudok elmenni, bezarkozom a szobamba. Probalj meg beszelni vele errol es kossetek valamilyen kompromisszumot. A tanulasban azonban igenis igaza van, ha tetszik, ha nem. Kesobb fogod csak belatni, de akkor halas leszel.

2016. júl. 15. 17:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem említettem de 4-5ös tanuló vagyok és neki erről az a véleménye hogy miért nem vagyok kitünő. Azt sem mondtam hogy néhány hónapja anyám külföldre ment és itt hagyott a mamámmal aki reggeltől estig dolgozik és sose láttam . Abban az időben hetente pucoltam ki az egész lakást teljesen egyedül . Nem szeretném fényezni magam de neki semmi sem jó
2016. júl. 15. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!