Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mennyire akadnátok ki ha...

Ti mennyire akadnátok ki ha nyáron a fiatok aki 15 éves minden nap kint van este?

Figyelt kérdés
Kb minden este kint vagyok a haverjaimmal, akik velem egykorúak. De mindig is "bandáztunk" így ezekkel a haverokkal, csak akkor délután meg focizni jártunk, most meg este (nem tudom miért talán így ebben a korban az a csábító). És kint ülünk, hülyéskedünk, néha megiszunk valamit általában 1 sört naponta. A szüleim kezdenek kiakadni, hogy minden este elmegyek, de mit tehetnék, ha a barátaim is kijárnak, és nekik is megengedik? Szerintem ebben a korban normális.

2016. júl. 13. 23:45
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
volt egy időszak amikor nagyon sokat játszottam a gépen, de abból kinőttem vagy nem is tudom, már nem köt le az, hogy a virtuális életben élek.
2016. júl. 14. 09:57
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem értem min vannak kiakadva. Mindenki ezt csinálja.
2016. júl. 14. 13:17
 13/18 anonim ***** válasza:

A bandázással semmi gond, a sörözés viszont gáz.

Ne azért igyál, mert más is iszik. Ha a nagy melegben néhanapján megkívánsz egy sört, azzal nincs semmi baj.

Ha 15 évesen minden nap iszol egyet, mert mindenki ezt csinálja ebben a korban, az gáz. Egyébként itt indul az alkoholizmus. Nem a mérték a lényeg, hanem a rendszeresség. Először napi egy sör, aztán napi két sör, aztán észre sem veszed, és nem tudsz leállni.

15 éves vagy bakker, vigyél üdítőt, és igyátok azt.

2016. júl. 14. 13:17
 14/18 anonim ***** válasza:

"de minden velünk egyidős iszik, de mi legalább normálisan." Gratulálok. Ha drogozni vagy cigizni fognak, akkor te is ? Legyen már önálló személyiséged.

Én egyénként nem iszok és nem is fogok. Nagyapám ivott eleget és gusztustalan volt.

14/F

2016. júl. 14. 13:35
 15/18 anonim ***** válasza:
Most kell menni nem akkor, ha másnap iskola van.
2016. júl. 14. 19:32
 16/18 anonim ***** válasza:
Jó hogy most csinálod. Legalább nem akkor akarsz majd ilyeneket csinálni amikor már családod lesz.
2016. júl. 14. 20:44
 17/18 anonim ***** válasza:
hát még mindig jobb mintha egész nap otthon nyomkodnád a telefonod :D
2016. júl. 14. 21:40
 18/18 anonim ***** válasza:

Ha lenne egy fiam, aki bent kockulna egész nap, én rugdosnám kifelé, hogy csavarogjon. Nyáron mit lehet csinálni, ha nem kint lenni?

A sörrel viszont nem értek egyet ebben a korban. Főleg úgy, hogy minden nap...

2016. júl. 15. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!