Titeket hogy fegyelmeztek a szüleitek?
Figyelt kérdés
Anyám ordított velem.2016. júl. 12. 04:50
1/10 anonim válasza:
Beszélgetéssel, nem voltam egy rossz gyerek. Ha mégis, akkor emlékszem, hogy felemelte anyám a hangját, apu akkor is csak hegyi beszéddel.:)
Nekem is van már gyerekem, furcsa módon aputól öröklött végtelen türelmem van, a gyerek meg panaszmentes, így én is beszélgetést alkalmazom, a férjem szintén ilyen.
2/10 anonim válasza:
Beszelgetessel, veres nelkul. Mindig csak a hangero vt mas :D
3/10 anonim válasza:
Először szóval, azután hangerő emelés, ha nem segített akkor fakanál, verés, de előfordult amikor nagyon rosszat csináltunk, akkor apa ököllel...
Ezek ellenére nem gyűlölöm Őket, egyet értek a max pofonnal, többel nem igazán.
4/10 anonim válasza:
Szöszt kellett szednünk a szőnyegről. anyám utált porszívózni.
5/10 anonim válasza:
Hangerővel és tekintéllyel. Soha nem féltem egyiküktől sem, imádtam őket, de tudtam, hol a határ.
Két pofont kaptam 27 év alatt, és mindkettőt megérdemeltem (hiszti, és visszabeszélés).
6/10 anonim válasza:
pálcával fenekemre és sokszor talpakra is
7/10 anonim válasza:
Apám konkrétan leszart, anyám ordibált és ütött. Legjobban a hajamnál fogva szeretett rángatni.
8/10 anonim válasza:
Ordítás, pofonok, eltiltások, lelki terror. Kb. Így tudnám összefoglalni a dolgokat.
9/10 anonim válasza:
Minket agyonvertek, sokszor a külsérelmi nyomok miatt iskolába sem engedtek el. Jó kis 90-es évek.
10/10 anonim válasza:
Fenekemre kaptam, ostorral vagy vesszővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!