Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális dolog az ha egy...

Normális dolog az ha egy anyuka egyutt fürdik a 15 éves fiával?

Figyelt kérdés
2016. júl. 4. 18:03
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
79%
#1 vagyok, valaki irta a nudizast. Nem kotekedni akarok, de szerintem azt nem szabad egy kalap ala venni ezzel. A meztelenseg termeszetes allapot, semmi baj nincs azzal, ha a szulok es a gyerekek latjak egymast ruha nelkul. Ellenben a kerdesben szereplo dologgal mar igen. Mert az, hogy nem vagyunk halalosan prudek, nem egyenlo azzal, hogy egy anyuka a lassan nagykoru fiaval egyutt furdik. Ilyet normalis ember nem csinal, a nudistak sem.
2016. júl. 4. 19:18
 22/26 anonim ***** válasza:
92%
Egy kadban fekszenek vagy egyutt zuhanyoznak vagy csak Anyuka bent van a fürdőszobában amikor a fia zuhanyzik?? Mert azért az más szitu kissé....
2016. júl. 4. 23:07
 23/26 A kérdező kommentje:
Amit leírtam, azt pontosan!
2016. júl. 5. 03:42
 24/26 Költőnő? ***** válasza:
75%
Kíváncsi lennék, hogy ki és miért pontozás le az összes nemleges választ.
2016. júl. 5. 07:36
 25/26 Költőnő? ***** válasza:
*pontozta
2016. júl. 5. 07:37
 26/26 anonim válasza:
Nem! Totálisan nem normális dolog!
2016. júl. 5. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!