Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha erre mennétek haza, mit...

Ha erre mennétek haza, mit gondolnátok? Nagyon kellemetlen? Hogy menjek így oda legközelebb?!

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok (vagyis 18 leszek ebben a hónapban). Van egy srác, akivel több van közöttünk, mint barátság, de ez elég nagy titok, kb. 2 ember tudja rajtunk kívül. Ma náluk voltam, mondta, hogy medencézzünk, de a benti résznél voltunk, mert közben filmeztünk. És a benti medence úgy van, hogy az előszobába bárki belép, rálát a nappalira és ott van a medence is, de a fiú azt mondta, hogy az anyukája a belvárosban van, a nevelőapjának pedig tárgyalása van vidéken, nem fog hazajönni egyikük sem késő délutánig. Szóval ott voltam és nem volt rajtam bikinifelső már, mire bejött a nevelőapukája és nekem baromi kellemetlen volt... Nem látott belőlem sokat, mert a vízben voltunk, de akkor is. Meg ismert már korábbról, de szerintem csak arra gondolt, hogy jóban vagyunk a nevelt fiával.

Így meg ha legközelebb esetleg összefutnánk, azonnal leesne neki(k), miért vagyok ott...

Vagy túlreagálom?

2016. júl. 4. 16:49
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
87%
Hála a jó égnek ma sem telt el a nap gazdag kislányos kamu kérdés nélkül. Mi is lenne velünk nélkülük...
2016. júl. 4. 19:12
 22/34 anonim ***** válasza:
88%

Én csak azt nem értem, miért csinálsz valamit, ha az neked ennyire ciki? Titkolni kell, meg nehogy megtudja még valaki. Ha ilyen ciki neked a szexkapcsolatot, akkor nem kell csinálni.

Az apja ezek szerint nem látott belőled semmit, neked csak az a ciki, hogy leesett neki, miért vagy ott. Mi a gond? Miért nem mersz odamenni?

Ne játsszd az agyad, ha nem mered felvállalni. Ha meg neked ilyen kapcsolat kell, akkor emeld fel a fejed, és nincs semmi gond.

2016. júl. 4. 19:12
 23/34 anonim ***** válasza:
92%

"És még nem is beszéltünk a 10-15 éve házas párokról, akik saját bevallásuk szerint szeretik, de már nem szerelmesek a párjukba, mégis élnek egymással nemi életet. Ez pontosan ugyan az a kategória. "

Hülyeség, ez pontosan az ellenkezője. A szexkapcsolat lényege az, hogy nincs érzelmi kötődés, nem vállaljuk fel a másikat párunkként, csak kefélünk, kötelezettségek nélkül. A házasság pedig elkötelezettséget jelent, akkor is, ha a nagy lángolás már elmúlt, akkor is, ha a párunk beteg lesz, öreg vagy csúnya. Ne hasonlítsd össze a kettőt, piszkosul nem ugyanaz a kategória.

Az pedig elég baj, ha 18 évesen egy lányban tényleg ennyire nincsenek érzelmek. Az egészséges érzelmi-lelki fejlődéshez át kell élni a szerelmet, az első odaadást, többek között ahhoz, hogy tudja, nemcsak b..szás, hanem szeretkezés is létezik, és minőségi különbség van a kettő között.

2016. júl. 4. 21:26
 24/34 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell elítélni, senkinek sem árt vele. Szerintem becsülendő hogy őszinték egymással.
2016. júl. 4. 22:03
 25/34 anonim ***** válasza:
97%
Nem ítélem el (hogy jönne ehhez bárki?), hanem sajnálom.
2016. júl. 4. 22:20
 26/34 anonim ***** válasza:
0%

De ha egyszer nem találkozott még azzal az emberrel, akit szeretni tud? Addig vonuljon zárdába? Ez egy elég irreális elvárás. A közösülésre alapvető ösztöne van az embernek, amelynek hosszú távú elfolyatása komoly pszichoszexuális problémákat idézhet elő, mint pl. szexuális averzió, hüvelyi nedvesedés elmaradása, orgazmus zavar vagy dispareunia.

Evidens, hogy szex és szeretkezés közt hatalmas különbség van, de az emberi testnek biológiailag szüksége van a közösülésre akkor is, ha szoros érzelmi kapcsolat nem áll fenn.

A kihűlt házastársi- és a szexkapcsolatot érzelmi alapon hasonlítom össze, nem kötelezettségeket tekintve. Abból a szempontból nagyon is hasonló, hogy a szerelem érzése már nincs jelen, nemi életük azonban van. Ahogy a kérdező írta, a kapcsolatuk monogám, ráadásul nem tudjuk, hogy milyen szoros baráti kapcsolat van köztük.

2016. júl. 4. 22:35
 27/34 anonim ***** válasza:
0%
Igen, túlparázod.
2016. júl. 5. 08:05
 28/34 anonim ***** válasza:
10%

A szokásos prűdmami színvonal jelentkezett. Csak szólok hogy sír a gyerek, ideje felkelni a gyakori elől!

Ne szégyelld a vágyaidat, mert természetesek. Ma már nem kell egy nőnek sem titkolnia a szexualitását, már nem a 18. században élünk még akkor sem, ha egyesek ennyivel vannak lemaradva. Ez konszenzuson alapuló örömforrás, amihez senkinek nincs köze, többek között a nevelőapának sem, így nem gond ha látott valamit. Ő is csinálja, mindenki szexel, csak az itteni prűdmamik nem. Érdektelenek. Jó szórakozást! :)

2016. júl. 5. 08:06
 29/34 anonim ***** válasza:
28%

"A kihűlt házastársi- és a szexkapcsolatot érzelmi alapon hasonlítom össze, nem kötelezettségeket tekintve. Abból a szempontból nagyon is hasonló, hogy a szerelem érzése már nincs jelen, nemi életük azonban van."

A kötelezettség és az elköteleződés két különböző fogalom, érzelmi síkon IS. A szerelem pedig nem elmúlik, hanem átalakul egy hosszú kapcsolatban, de ugyanolyan mély érzelem fűzi össze a feleket. Ezt ugyan hiába magyarázom azoknak, akik még sosem élték át.:-)

18 évesen elképzelhetetlen, hogy egy lány úgy legyen szexkapcsolatban, hogy semmiféle érzelmi kötődés nem alakul ki benne. Lehet itt prűdmamizni, ha valaki, akkor én nyitott és igencsak öntudatos nő vagyok, de pontosan ismerem a korlátainkat is: mi, nők egyszerűen nem így vagyunk bedrótozva, különösen ilyen fiatalon. Nem véletlen, hogy kínosan érzi magát a kérdező, abba pedig inkább bele se gondolok, mennyire megalázó hajnalonként kisettenkedni, majd azt a bizonyos megjegyzést kapni az arcába a nevelőapától. Ez az a helyzet, amibe a büdös életben nem kerülnék, senki kedvéért.

2016. júl. 5. 11:44
 30/34 anonim ***** válasza:
9%
Prűdmamiként szegényes a képzelőerőd,senki nem vár el tőled többet.Mások viszont élik az életüket,még ha ez fáj is neked.Mosolyogtató az arroganciád,ahogy minden nőt kategorizálsz a saját korlátozott kis nézeteid szerint.Nem úgy él az egész világ,ahogy a kis fejedben elképzelted.Minél előbb jössz rá,annál előbb veszed észre hogy hülyének gondol a környezeted.
2016. júl. 5. 11:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!