Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gáz, ha most jártam ki 8-ból,...

Gáz, ha most jártam ki 8-ból, de még mindig a családdal megyek nyaralni?

Figyelt kérdés
anya, apa, hugi és én.
2016. jún. 28. 10:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne gáz?????

Gyerek vagy még. Kivel kéne menned?

Egyébként felnőttként sem gáz a családdal menni nyaralni. Jó esetben a család szereti egymást, akkor miért ne lehetnének együtt??

2016. jún. 28. 10:32
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy gaz! Sztem en meg 20 evesen.is a csaladommal fogok menni meg a tesoimmal:) Orulj hogy van csaladod! Legy halas😊
2016. jún. 28. 10:38
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert 14 évesen ki az éggel akarnál menni??????? Ez a kérdés, ez aztán nagyon gáz.
2016. jún. 28. 10:55
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég...!

14, maximum 15 éves lehetsz. Én is ennyi vagyok, és ilyen hülye kérdés eszembe se jutott.

Kivel mennél? A barátaiddal?

Nem tudnátok meglenni, mert sok dologhoz felnőtt igazolvány kell, ha meg baj lenne, akkor pedig ott sírnátok, hogy miért nem gondoltatok erre.

Mellesleg, szerintem 20 évesen sem "gáz".

2016. jún. 28. 11:06
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Inkább örülj neki hogy van családod akik elvisznek téged erre arra. Persze kamaszként picit kínosnak érzed hogy a korodbeliek közül vannak akik önállóan, haverokkal mennek pár napra, de nem kell ezt szégyellned, ha 20 éves leszel vagy idősebb akkor sem lesz gáz. Ha külön költözöl akkor tombolni fogsz az örömtől ha visznek magukkal nyaralni hogy velük lehessél.

Én a barátnőmmel élek kettesben a szülői házamtól 3 utcára a nagyszülői házban lakunk ketten. Amikor a szüleim meghívtak minket augusztusba egy hétre a nyaralóba ami közös a családdal, rokonsággal akkor nagyon megörültem neki. Persze 1-2 napot dolgozni is fogunk ott meg jövőhéten is lemegyünk apámmal 2 napra festeni meg minden.

2016. jún. 28. 11:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
14 eves gyerek kivel massal menne?
2016. jún. 28. 11:17
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Miért, 14 évesen kivel kéne menned nyaralni?

Én 25 vagyok, de múlt héten nyaraltam 5 napot csak az anyámmal és a tesómmal. Hát vérciki...

2016. jún. 28. 11:38
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne már gáz? Én 14 évesen a nagyszüleimmel voltam nyaralni valamint most 18 vagyok és megint elmentünk velük pár napra a testvéremmel és egyikünk sem érezte gáznak, pedig ő sokkal idősebb nála

Sajnos a szüleimmel nem nagyon szoktunk menni, de sosem éreztem gáznak, ha elmentünk valahova

2016. jún. 28. 11:42
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésed gáz. 14 éves gyerek vagy. Nem kocsmában a helyed a haverokkal.
2016. jún. 28. 11:52
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom feltűnt -e, de még gyerek vagy. tök természetes,hogy a családdal mész nyaralni. barátokkal/baráttal/barátnővel mi 18 éves korunk után kezdtünk el járni nyaralni. akkor már több értelme van szerintem, mint 14 évesen. de igazából az ember felnőtt korában is járhat nyaralni a szüleivel. nincs benne semmi.
2016. jún. 28. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!