Lehet boldogulni a szülők segítsége nélkül?
Lehet! Söt igen sok ember kénytelen is. Pénzbeli segítséget elfogadni felnöttként elég gáz, egyéb segítségre meg a tálvolságok miatt sincs lehetöség.
De nekem eszembe sem jutna a szüleim segítségére támaszkodni. Egy felnött ember ne a szülein akarjon élösködni , hanem a saját életét oldja meg önmaga.
"Pénzbeli segítséget elfogadni felnöttként elég gáz"
A családi meg a munkanélküli mi a szar? Itt legalább olyan ad, aki szeret, nem a többi ember, akit nem is ismersz.
Szüleim nem tudtak támogatni azonkivül,hogy lakhattam otthon amíg suliba jártam (csak az érettségiig jutottam) Majd elköltöztem és dolgozni kezdtem, majd munka mellett egyetemre jártam (lassan végzek)
5 éve magamra vagyok utalva.
Szüleim örülnek,ha a saját dolgaikra jut pénzük.
"A családi meg a munkanélküli mi a szar? "
A két dolog egész más - a családi pótlßekot azért akpod az államtól, hogy segitse a gyerekek felnevelését - és ez nem ingyen kapott pénz, nem segély, hanem juttatás.
Akinek meg munkanélküli segély kell, az probléma, nekem nincs rá szükségem, mert megfelelö végzettségem van, tehát az nem jön szóba - azaz jogos marad, hogy segélyt nem fogadok el, sem a szülöktöl/rokonoktól, sem az államtól (azaz más adófizetöktöl)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!