11 éves gyereket elküldenétek a boltba, ami 250 méterre van?
5-6 évesen már egyedül járhattam le a játszóra az ovis társaimmal. Meg volt mondva, hogy az úton körül kell nézni, mielőtt átmegyünk, aztán ennyi. 10-11 évesen már egyedül csavarogtam az osztálytársaimmal suli után :D
30N
ha már mindenki leirta, hogy hány évesen és hova ment… akkor én is :D
ovodába már egyedul mentem 4 évesen, kerékpárral.
11 évesen a szomszéd városba buszoztam a fodrászhoz…nem, hogy a boltba ne mentem volna le…
31N
le lehet pontozni,de én ennyi idősen másik városba jártam át suliba ,átszállással. és sosem lett semmi bajom,hamar önállósodtam,ellenben sok osztálytársammal. szerintem nem baj az,hogyha nem kalickában van tartva a gyerek.
nyilván én is félteni fogom majd a saját gyerekem, de el kell engedni a kezüket.
ha annyira félsz,akkor nézd az ablakból amíg elmegy. de mondom, előbb-utóbb úgyis el kell engedni ilyen és nagyobb távokra is.
Ennyi idősen fél Pestet végigutaztam naponta, busz, metró, villamos. És velem volt a 8 éves húgom. Nem volt soha semmi baj.
Mondjuk olyan lehet, hogy tudod, hogy extrém módon gyökér a gyerek.
6 éves korom óta járok egyedül a szomszédos utcában lévő boltba, és még mindig épségben vagyok.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!