Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek mit kezdjek a...

Szerintetek mit kezdjek a lányommal aki már egyre rosszabb?

Figyelt kérdés

tehát a 12 éves lányomról van szó, 10 éves koráig semmi baja nem volt. Aztán tini korba lépett, 11 lett... felvette az emo stílust és vágdosta magát. Pedig a szeretetet és minden anyagi dolgot megkapott.

most éppen 12 és fiús lett, az osztályfőnökétől azt hallom vissza hogy cannabist rajzol a táblára meg füvescigiket, verekedik, a tanárral tiszteletlen és a magatartása nagyon leromlott. Csúnyán is beszél valamint láttam a facebook beszélgetését és írta egy barátjának hogy lopott a kisboltból.

mit kezdjek vele? megpróbáltam mindent: megvertem, eltiltottam tőle mindent, szépen is elmondtam tényleg.. :( mit ajánlotok?

2016. jún. 15. 18:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
18%
Nem kellett volna internet elé engedni idejekorán.
2016. jún. 15. 19:24
 12/15 anonim ***** válasza:
8%

vedd el a gépet, telot, tv t és járasd sportra, táncra....

amúgy a tiniknél ez átllagos csak nem szabad hagyni hogy itt megrekedjen a személyiség fejlödés

2016. jún. 15. 22:12
 13/15 anonim ***** válasza:
Oké, próbáltál mindent. És az apja? Mert lehet ott a lényeg. Lehet az apja szintén fűvezik azért ilyen. Vagy lehet nincs is apja, akkor pedig még egyértelműbb a dolog.
2016. jún. 16. 08:21
 14/15 anonim ***** válasza:
47%
Telefont elvenni, (olvasd is at) barataihoz nem mehet, rajta tartani a szemet. Ruhait kidobalni, csak ami rendes azt hordja. Amig nem késő.
2020. ápr. 10. 03:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Minden nap meg kell verni!
2022. júl. 16. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!