Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Későn érő vagyok 17 éves és...

Későn érő vagyok 17 éves és nem nagyon akarok beszélni a szüleimmel de ezt ők nem fogják fel hogy kamaszodom, mi csináljak? Mert mindig idegesek ha nem beszélek velük és engem meg nagyon krritál ez

Figyelt kérdés
2016. jún. 13. 14:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%
Én 16 éves vagyok de leégne a bőr a pofámról ha ilyet mondanék a szüleimről. Én sem vagyok világ szépe és gazdag sem vagyok inkább csak átlagos. Takarítanom és tanulnom kell ennyi a dolgom, nem értem neked mi a problémád.
2016. jún. 13. 15:55
 12/20 anonim ***** válasza:
95%

Itt a nyár a sport ideje, tessék kihasználni.Ronda meg nem vagy, mert senki sem születik tökéletesnek.

Amugy meg szorgalmas gyerek vagy,ha segitesz mindenben, csórók meg eléggé sokan vagyunk.Fel a fejjel!

2016. jún. 13. 16:46
 13/20 Alain Delon ***** válasza:
27%
Ebben a szüleidnek kéne, hogy rutinjuk legyen, mivel ők már átélték ezt a korszakot. De ezek szerint nincs nekik. Elfelejtették magukat ilyen korukban.
2016. jún. 13. 17:16
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
szerintem tenyleg kar volt "megcsinalni" szegeny szuleidnek teged, de nem azert, mert dagadt ronda csoro vagy ( bar mindegyik ellen tehetnel is akar, ha annyira szorgalmas vagy....), hanem mert szanalmas a szemelyiseged egyszeruen. nem tunt meg fel?
2016. jún. 13. 17:48
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy k***a nagy pofon kéne neked, hogy észhez térjél b+!
2016. jún. 13. 18:01
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Helyesírásodról ki tehet? Az is a szüleid hibája? "csinajjanak, dagatt, genyeik" általános iskolából nem lett volna szabad kiengedni téged, ha ennyire nem tudsz a saját anyanyelveddel megbírkózni! Ja tudom már, ez azért a szüleid hibája, mert direkt magyarnak születtek, csak hogy majd a leendő gyermeküket ezzel is idegesítsék, hiszen az angol mennyivel egyszerűbb..
2016. jún. 13. 19:25
 17/20 anonim ***** válasza:
Tibi!
2016. jún. 13. 19:39
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Miért tehetnek róla a szüleid ha dagadt vagy 17 évesen? Mármint egy dolog, amikor a 3-4 éves gyereket hizlalják vágósúlyra a szülők, de te 17 vagy. Egy év sincs és jogilag felnőtt ember leszel. Nem a szüleid felelőssége, hogy sportolsz-e, vagy liter számra tolod-e a kólát.

Ha jól tanulsz, akkor meg hamarosan megoldódik a "csóróság" kérdése is, de elárulom, hogy most abban az időszakban vagy, amikor a lányokat nem érdekli az anyagi helyzeted. 17 évesen nekem annyi kellett, hogy kb jól tanuljon egy srác és legyen minimális jövőképe, hogy milyen szakra akar jelentkezni. Az valóban hátrány a lányoknál ha kövér vagy (tényleg nem vonzó), de még annál is rosszabb, hogy sugárzod a világon mindenfelé, hogy szerencsétlen vagy. Még itt is süt pár sorodból.

Tehát kezdj el mozogni. A futáshoz pl egy cipőt kell csak venni és utána ingyen van, amíg nem kell új cipő. Egyrészt a sport segít lenyugtatni, amikor úgy érzed, hogy az egész világ ellened van (tapasztalat), másrészt jobban éreznéd magad akkor is ha jobban néznél ki.

AMúgy azt megértem, ha nem igényled a folyamatos beszélgetést a szüleiddel, ennyi idősen én sem igényeltem, de a válaszaid alapján te nem csak kamaszodsz, hanem súlyos kamaszodásból azonnal frusztrált felnőttre váltasz, amiért a szüleidet okolod. Nem állítom, hogy ők mindent jól csinálnak, vagy kezelnek, de nem hiszem, hogy elrontották volna az egész életed, mert ha olyan borzalmasak lennének, akkor már rég védted volna vele magad, hogy alkoholista/rendszeresen ver/lelki terrorban tart/bármi valós probléma/.

L/25

2016. jún. 14. 00:01
 19/20 Zedricht ***** válasza:
42%
Az a te hibád, hogy dagi vagy, az meg hogy írni se tudsz kész. 16 vagyok de nem nyafogok ennyit.
2016. jún. 14. 14:33
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha dagadt vagy az ellen nem a szüleidnek kell tennie hanem neked. Hogy csóró vagy azt szintén neked kell megoldanod. Vagy mit gondoltál? Apád elmegy futni hogy te lefogyjál?
2016. dec. 19. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!