Gáz amit kértem tőle?
Figyelt kérdés
Mikor még nem ismertem igazán magam, az anyámtól kértem segítséget, a nemi szervemmel kapcsolatban, meg is mutattam neki,mert azthittem van benne egy csomó, és ő megtapogatta.Akkor 17voltam, későn érő típus,más lehetőségem pedig nem volt, apám külföldön dolgozik. Szerintetek gáz?2016. jún. 12. 18:55
2/10 anonim válasza:
Ő az anyád, látta már korábban is. Meg ez egy egészségügyi kérdés.
Így semmi gáz nincs ebben.
3/10 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Az Anyukád, ki mástól kérnél segítséget? Amikor kisebb voltál, ő pisiltetett, sőt, még kisebb korodban a feneked is kitörölte. Te pedig a szádba vetted a mellét és úgy táplálkoztál. (Nem is értem, ömlik a szex mindenhonnan, TV, óriásplakát, pizzafutár-reklám stb. de egy egyszerű egészségi problémával ilyen prűdek vagyunk...)
4/10 anonim válasza:
Ez hatalmas kamu 11evesen nem mutogattam nemhogy 17
5/10 anonim válasza:
4: hát mert gondolom nem volt baj a farkaddal...
7/10 anonim válasza:
mondjuk 17 évesen már lehet kicsit késő volt ezt mutogatni,elég lett volna megkérni,hogy kísérjen el orvoshoz. de helyzet függő. igazából csak rátok tartozik. emiatt ne érezd magad rosszul.amúgy sem a múltban élünk, felejtsd el.
8/10 anonim válasza:
most hány éves vagy? :)
amugy nem gáz :)
9/10 anonim válasza:
Az nem gáz.
De most ez így x idő múlva miért foglalkoztat? Inkább ez a fura nekem , már bocs :)
10/10 anonim válasza:
Az első gyerekem volt két hónapos, amikor spontán bedurrant a mellem.
Addig sosem volt ilyen, pokolian fájt, azt se tudtam mit csináljak, mert szopi után is ott volt egy fájdalmas csomó.
Anyu segített kimasszírozni és fejni. Ő összesen hat évet szoptatott, szemben az én két hónapommal.
Semmi erotikus nem volt benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!