Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi lett anyával? Hogy állítsam...

Mi lett anyával? Hogy állítsam le szépen, sértődés nélkül?

Figyelt kérdés

Nagyon bizonytalan ember vagyok (25 éves), mindig is anya véleménye, választása volt a döntő, amit vakon követtem, és hittem hogy a legjobb dolgot tanácsolja. Mostanában azonban folyamatosan hülyeséget mond, ami valamilyen szinten befolyásol és belemegyek abba a rossz dologba, amit mond.

Egy apró véleménye is befolyásol és most azt akarom, hogy semmit, de semmit ne mondjon, mert hallani sem akarom a hülyeségét.

Ezt hogyan közöljem a lehető legtapintatosabban???

Munka keresgélés miatt lettek a konfliktusok. Lett volna egy szuper munka, szuper cégnél, csak messzebb és belém beszélte, hogy ez annyira rossz, hogy interjúra se kell elmenni. Mivel nem volt jobb állás, meg már pénz sem, így elvállaltam egy 3 műszakos munkát. (bizonytalan vagyok a számolásban), így a segítségét kértem a munkabér kiszámításában. Meglehetősen magas összeget számolt, a mellesleg ramaty munkakörülmények mellé.

"nem baj, kibírod és összegyűjtesz xy összeget, amiből vehetsz kocsit."

Nos, rosszul számolta, és durván fele annyi a fizetésem.

Már az előző húzását is bánom, de ez még egy lapát volt. Most már semmi véleményét, nem akarom hallani.

Mit mondjak neki?

2016. jún. 11. 12:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nem anyukáddal van a gond, hanem veled. Tudom hogy kényelmes mások után menni -mert ha gond van lehet mutogatni hogy az ő hibája volt - csak hogy ez nem igaz. Te hibáztál mert hallgattál rá. Ideje felnőni, és nem anyutól várni mindent.
2016. jún. 11. 13:50
 12/22 anonim ***** válasza:
24%
egy 25 éves kezdő sehol se fog olyan jó fizut kapni
2016. jún. 11. 20:52
 13/22 A kérdező kommentje:
Kösz, de hasznos válasz még nem volt. Nektek meg a szövegértés nem megy.
2016. jún. 11. 23:43
 14/22 A kérdező kommentje:

Egyébként nem gondoljátok hogy gáz hogy a kisujjatakból kiszoptok valami feltételezést és azt kész tényként állítjátok? Ez egy nagyon rossz gyks szokás.

Teljesen vakvágányon vagytok.

2016. jún. 12. 00:15
 15/22 anonim ***** válasza:
75%
De legalabb a tobbsegunk ki tudja szamolni, mennyit keres es nem anyukajat hibaztatja mert o se tudja kiszamolni ezen a vakvaganyon :'D. Baratnod gondolom meg nem sok volt :D.
2016. jún. 12. 04:55
 16/22 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem vagyok lezbi. Qva "jó" emberismerő vagy! az olvasási nehézségeid mellett.
2016. jún. 12. 11:40
 17/22 anonim ***** válasza:
76%
Várj egy kicsit.... Azt állítod magadról, hogy döntésképtelen vagy. Kikéred az édesanyád véleményét mindenről. Rossz neked amit mondott, ezért Te akarod leállítani az anyuádat? Na ne röhögtess. Édesanyád garanciát vállal a tanácsaira? Szerintem nem. A Te döntésed volt, hogy anyukádra hallgatsz. Rossz döntés volt, de a Tiéd. Ideje felnőni.
2016. jún. 12. 12:26
 18/22 anonim ***** válasza:
53%
Nem támadó jelleggel íram (utolsó voltam).
2016. jún. 12. 12:27
 19/22 A kérdező kommentje:
Amúgy nem tudom honnan veszitek, hogy kikérem a véleményét. Mondja ő magától. Így is alig beszélünk már, mert nem akarom hallani a hülyeségét...
2016. jún. 12. 13:28
 20/22 anonim ***** válasza:
76%
És neked kötelességed azt csinálni amit mond akkor is ha nem érdekel a mondanivalója?
2016. jún. 12. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!