Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Utálom az itthoni légkört,...

Utálom az itthoni légkört, hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Anyámék állandóan balhéznak. Anyám olyan, mint az időjárás, egyik percben tök happy minden a másikban hozzá se lehet szólni... Sokszor lesz@rja mit mond neki apám vagy én, mert neki fontosabb a film, mint, hogy beszélgessünk.

Apám is állandóan ordibál ilyenkor. Egy darabig tűrtem, de most elszakadt a cérna, már nem bírom idegekkel.

Egyik nap kérdezi miért viselkedek vele így, mondtam neki ne csodálkozzon ahogy sokszor viselkedik.

Nem tudom mit csináljak, elköltözni nincs lehetőségem.

2016. jún. 11. 11:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kérdező! Hétvége van (gondolom ez feltűnt neked), ilyenkor nagyon sok a troll! Min balhéznak anyádék? Sosem tudsz velük beszélni? Vagy talán csak rossz passzban vannak...
2016. jún. 11. 14:39
 12/13 anonim ***** válasza:
43%

"Jó magyar mentalitás!"

Csillagom, mesélj már kérlek, hány országban éltél eddig huzamosabb ideig, hogy egy teljes népről véleményt mondasz? Mihez viszonyítod a magyarok mentalitását, ha a többi népét nem tudtad kiismerni? Ez egyébként a buta emberek érvelése, mikor okosat nem tud mondani, akkor jön a vagdalkozás, "nektek magyar mentalitásotok van", mert mit gondolsz, te mennyiben vagy különb a teljes magyar lakosságnál?

2016. jún. 11. 14:56
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha kinőtt a gyerekkorból, tisztelje a szülő azon igényét, hogy épp nem kíván társalogni. valszeg amúgy sem neked szól, hanem úgy általában mindenkinek. Komolyan, mit nem lehet ezen felfogni? Ti hányszor pattintottátok le anyátokat kamaszként, mert pont mással voltatok elfoglalva, vagy egyszerűen csak magatokban akartatok lenni? Gondolom, rossz passzban van, lehet baja a munkahelyén, a házasságában, vagy csak az idő múlásával. Bocs, de egyszerűen röhejes, hogy a felnőtt gyerek otthon lakik, és szidja az anyját, mert az nem áll rendelkezésére, amikor csacsogni óhajt.
2016. jún. 11. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!