Hogyan kérdezzem meg? 12,5/L
Annyi,hogy már szeretnek melltartot, gyantaztatni a lábam és szemoldokot szedni.
Igazabol mar tavaly nyár óta borotvalom a lábam és a honaljam.mivel eleve nagyon fekete volt a szorom és muszalynak ereztem. Erre csak annyit mondott hogy miért borotvalkozok? Mondtam hoyg én nem😂aztán elmentem.
Már elegem van ezért szeratnem gyantazni a lábam. Persze kozmetikussal.
Uncsim egyszer kiszedte a szemoldokom mert 2cm széles vicc nélkül. Erre anyám leorditott 😒 Ezért meg szeretném hoyg szedje akár kozmetikus vagy barki.
Aztán melltarto. Na kaptam karacsonyra melltartot ami amúgy már kicsi és szivacs sem volt benne meg semmi. Azóta csak toppokat vesz mióta kinoltem. A 60As az kicsi mivel magam probaltam és nagyon kicsi volt rám. Szoval szeretnek egy újat.
Anya amúgy elfog vinni kozmetikushoz pattanasokkal.
Szoval hogy hozzam fel neki a témát?
Egyébként nemsokára 13leszek 😊
Én is a természetesség híve vagyok, de ez azt jelenti, hogy max. valami eseményre teszek fel annyi sminket, mint mások hétköznapra, egyébként egyáltalán nem szoktam magamat sminkelni.
De az, hogy valaki kiszedi a szőrét, mert sötét és meglátszik, és ronda, az szerintem igényesség kérdése. Te vonzónak találnál egy olyan nőt, akinek olyan szőrös a lába, mintha férfi lenne? Vagy olyan vastag a szemöldöke, mint egy fiúé? Netán még össze is ér? Az oké, hogy az tetszene, ha átlátszana a melle, de ha történetesen nő lennél és ez veled fordulna elő, bizony igen kellemetlenül tudja magát érezni tőle az ember, mint ahogy pl. nem mész ki meztelenül az utcára, vagy nem veszel fel olyan felsőt, ami átlátszik...
Persze van aki olyan szerencsés, hogy alig van szőre, ami van, az is szőke és nem látszik, azok nem szedetik...
Szóval ez a kategória ápoltság kérdése: szőrtelenítés, öltözködés, dezodorálás, szemöldökszedés.
És ha egyik nap olyan kedve van és kifesti a körmét? Attól sem lesz kur*v@... Vagy kipróbál egy kis szempillaspirált... Az sem a világ vége, a hangsúly azon van, hogy csak néha, ritkán, alkalomszerűen és nem mindig...
Szerintem itt a legtöbb válaszoló nem emlékszik arra hogy milyen 12-13 évesnek lenni. Nem értem miért kell alapból lehurrogni minden gyereket.
Én teljesen megértem amiket szeretnél. Szerintem gyujtogesd ossze zsebpenzed es vedd meg ezeket a dolgokat, de ezt csak akkor, ha már beszéltél anyukáddal és tiltakozik. Ne hagyd magad, persze normális keretek kozott ertem :)
Minden nő/lány tegye a szívére a kezét...egyikunk se szeret szoros labbal es melltarto nelkul utcara lepni. Én 19 vagyok, es az egyik baratnom meg mindig A-s melltartot hord, de pl futas kozben az is tud fel-alá jarni..nem veletlenul gyartanak már ekkora méretre is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!