Utolsó, a kérdező miben más, mint egy ócska r--banc?? Etetni is alig tudja a gyerekét, ha rajta múlna nem lenne hol lakniuk. Szerinted az ilyen ember anyának nevezhető? Aki a saját gyermekéről nem tud gondoskodni,csak a tartásdíjra ácsingózik? Undorító.
2016. máj. 26. 12:03
12/27 anonim válasza:
Közösen vállalták a párjával a gyereket, akit szeret és igyekszik róla gondoskodni. Undorító pedig az a hozzáállás, hogy "csak a tartásdíjra ácsingózik". Ha lelép, és otthagyja a 2 éves gyerekét az apára, akkor meg büdös k...rva, mi? Tetszik, nem tetszik, az apának van tartási kötelezettsége, átmeneti anyagi nehézség nem indok arra, hogy egy anya eldobja a gyerekét.
2016. máj. 26. 12:12
13/27 anonim válasza:
ÚRISTEN!Ez komoly?Nem hinném,hogy normális vagy 12-es!!!!!!!!!!!!!
2016. máj. 26. 12:13
14/27 anonim válasza:
#12 Hát te sem vagy 100as...
2016. máj. 26. 12:18
15/27 anonim válasza:
Ti nem vagytok normálisak. Az apa épp, hogy nem lelépni akar, hanem elvinni a gyermeket magával és nem ilyen nyomorban nevelni, ahogy az anya teszi. Sok helyen a disznókat tartják így kb., mint amit a kérdező írt, nem a kisgyerekeket...
2016. máj. 26. 12:22
16/27 A kérdező kommentje:
Írtam olyat, hogy nyomorba élünk?? Vagy, hogy nem dolgozok??
Hogy lehetnek egyes emberek ilyen rossz indulatúak......
Azért hagytam ott a volt páromat, mert túlzásba vitte az italozást...
De nem fogok ilyen embereknek magyarázkodni......
Egy kérdést tettem fel, ha nem tudnak egyesek értelmes választ adni akkor inkább hallgasson...
2016. máj. 26. 12:34
17/27 anonim válasza:
Sajnos,sokan elragadtatják magukat.Magyarországon nagyon sokan élnek,becsületesen, a létminimum környékén,de azért nem veszik el tőlük a gyerekeket!!!!Ha iszik nem fogja megkapni!!!
2016. máj. 26. 12:41
18/27 anonim válasza:
"Írtam olyat, hogy nyomorba élünk?? Vagy, hogy nem dolgozok?? "
Igen. Leírtad,hogy nincs hova mennetek, és épphogy van mit ennetek. Ez a mélyszegénység.
2016. máj. 26. 12:47
19/27 anonim válasza:
én semmi olyat nem olvastam, hogy nincs hova menniük vagy hogy éppen csak van mit enniük. Ellenben óva intenék mindenkit attól, hogy a tények ismerete nélkül ítélkezzen.
2016. máj. 26. 13:15
20/27 anonim válasza:
Egy rokonuknál vannak, nehéz helyzetben, szegényesen van mit ennie. Ezt hogy máshogy lehetne értelmezni???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!