Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az ilyen szülő ellen mit...

Az ilyen szülő ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Anyám folyton azt állítja, hogy én ezt meg azt mondtam neki (ezek ilyen Nonszensz baromságok), és én hiába tagadom le, hisz nem mondtam neki ilyeneket, én vagyok a hazug. Aztán elkezd ordibálni. Ma például azt találta ki, hogy én azt mondtam neki, hogy az iskolaszövetkezet hetente fizet. Erre kiakadt, amikor megtudta, hogy havonta. Nem tudom, hogy honnan vette a hetentét, én biztos nem mondtam ilyet. Már csak azért sem, mert tulajdonképpen ez az első diákmunkám, és fogalmam sincs még, hogy hogyan mennek a dolgok. Meg amúgy mi köze ennyire hozzá? Miért kell ordibálni, meg veszekedni ilyen szarságokon?

Nem tudom, hogy direkt csinálja-e, de teljesen kikészülök tőle.

2016. máj. 26. 05:57
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Hogy tisztázzak egy-két dolgot:

Nem vagyok már tini, és nem akarok senkit sem befeketíteni. Anyám nem skizo, azt azért észrevettem volna, csak "kombinál"... szóval, ha azt mondom neki, hogy "gondolom", vagy "szerintem", akkor előfordul, hogy később az ezek után mondottak számára tényként közölt kijelentésekké változnak, és mivel ő magát tévedhetetlennek gondolja, így konkrétan nem lehet neki ellentmondani, mert akkor én vagyok az, aki össze-vissza hazudozik. És ilyenkor előfordul, hogy velem ordítozik...

És a kérdés alatt leírt incidens ma hajnalban történt meg, ugyanis a szülőkkel együtt megyek dolgozni.

Viszont nem mindig ilyen. Csak ő az a fajta ember, akinek a lételeme a kötözködés, veszekedés, szóval egy ideig talán meg van nélküle, de nem bírja sokáig.

Azt tudni kell rólam, hogy nagyon nem szeretem, ha hazugsággal vádolnak. De valaki itt is megtette... Az ilyen ember szánalmas.

2016. máj. 27. 00:16
 12/12 anonim ***** válasza:

Mennyi idős vagy?

Mert akkor költözz el otthonról ha nem jó,vagy beszéld meg Vele.

2016. máj. 27. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!