Az ilyen szülő ellen mit lehet tenni?
Anyám folyton azt állítja, hogy én ezt meg azt mondtam neki (ezek ilyen Nonszensz baromságok), és én hiába tagadom le, hisz nem mondtam neki ilyeneket, én vagyok a hazug. Aztán elkezd ordibálni. Ma például azt találta ki, hogy én azt mondtam neki, hogy az iskolaszövetkezet hetente fizet. Erre kiakadt, amikor megtudta, hogy havonta. Nem tudom, hogy honnan vette a hetentét, én biztos nem mondtam ilyet. Már csak azért sem, mert tulajdonképpen ez az első diákmunkám, és fogalmam sincs még, hogy hogyan mennek a dolgok. Meg amúgy mi köze ennyire hozzá? Miért kell ordibálni, meg veszekedni ilyen szarságokon?
Nem tudom, hogy direkt csinálja-e, de teljesen kikészülök tőle.
Szia!
Van testvéred?
Amúgy lehet nem kitalálja hanem valaki mondja ezeket Neki,hogy alád rakjon vagy,hogy veszekedjen Veled.
Vagy egyszerűen ilyen veszekedős kedve van.
Nem gondoljátok, hogy komoly felelősség ennyi infó alapján kijelenteni bárkiről, hogy skizo???
Én meghallgatnám a másik oldalt is először, valószínűleg árnyalná a képet...
Jaj hagyjuk már, megint egy hisztiző tini aki anyukát akarja befeketíteni.
Otthon besegítesz a házimunkába? Normálisan beszélsz anyáddal? Ha az előbbi két kérdésre nem a válasz, akkor ne is csodálkozz, hogy ordítozik veled.
Szerencsére egyik válaszoló sem adhat ki orvosi papírt arról, hogy skizofrén e az anyuka, így nem számít, mit írnak.
Az tény, hogy a kérdező hisztis, de ettől még nincs kizárva, hogy az édesanyja hangokat hall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!