Szülők! Miért gondoljátok azt, hogy egy tini egyből a szexre gondol?
Tudod a szexel nem az a baj, hogy csinálod. Kit érdekel? Senkit.
A következményeket akarják elkerülni a szülők. Terhesség,betegségek,lelki dolgok,"hírnév".
Az a baj, hogy a legtöbb tini felelőtlen. Nem védekeznek vagy ahogy írták nem azért felüdnek le a másikkal mert tényleg akarják stb.
Mivel mindenki volt tini , így ők is tudják milyen ha füleg szerelmes valaki, tudják, hogy mennyire eltudja venni az ember eszét.
Én viszonylag komoly ember vagyok, de 16 évesen nagyon sok hülyeséget csináltam...szerelmes voltam és kamasz.
Persze elhiszem, hogy te nem lennél ilyen, de amíg nem kerülsz egy olyan helyzetbe addig te sem tudhatod, hogy mit csinálnál.
Ismerős szitu. Anyám anno az ilyen tévhitei miatt nem engedte azt sem soha(!), hogy a legjobb barátnőmnél aludjak. Mert biztos lesznek fiuk is, és nem akarja, hogy orgiákba keveredjek...
Akkor voltam 11 vagy 12...
Még a szó jelentését sem tudtam, nemhogy a fogalom foglalkoztasson..
Mert a felnőttek magukból indulnak ki. Tudod nekik is legtöbbször ezen jár az eszük.
Amúgy meg a kordbeli lányok és fiú között nagy különbség van. A fiúk sokkal inkább gondolnak a szexre, akkor is ha a lányok éppen nem. Ennek hormonális és biológiai okai is vannak.
Na most egy szexre nem gondoló lány és egy szexre gondol fiú között nem mindig sülnek el jól a dolgok, mert valakinek engednie kell az elképzeléseiből. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!