Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Miért gondoljátok...

Szülők! Miért gondoljátok azt, hogy egy tini egyből a szexre gondol?

Figyelt kérdés
Nem értem, hogy miért hiszitek azt, hogy ha egy lány járni akar egy fiúval, akkor csak szexelni akar. Ez egyáltalán nem így van. Egy 13-16 éves lány nem akarja ilyen korban. Ha ott alvás is lenne még akkor sem. Ilyen korban a lány csak azt akarja, hogy jól érezze magát a barátjával, én személy szerint soha nem gondoltam még erre, hogy bárkivel is lefeküdjek. Nem értem, hogy miért kell ezt ennyire szigorúan venni. Ha még is megakarja ezt tenni a lány, akkor ott a szülővel van a probléma, egy normális gondolkodású gyereknek ilyen még csak meg sem fordulna a fejében, talán 16 fele.
2016. máj. 25. 16:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
71%
#4 "Vajon 5 évvel később (mikor már tagadhatatlanul gyönyörű nő leszel) ki hiszi el, hogy 15 évesen csak beszélgettél azzal a sráccal?" - akinek huszonévesen ez szempont, na az a szigorúan kihagyandó kategória. Mondom férfiként.
2016. máj. 25. 20:07
 12/17 anonim ***** válasza:
88%
Te vagy a ritka kivétel. Amúgy, már nem azért, de mi is voltunk annyi idősek, mint te. Csak vannak még emlékek, tudod! :D
2016. máj. 25. 21:49
 13/17 A kérdező kommentje:
A sulimban a legtöbb lány így van ezzel, nem csak úgy mondtam! És arról sincs szó, hogy ott akarok aludni a barátomnál, csak szerintem egyes szülők túl reagálják ezt az egészet. Szerintem a szülőknek elég jól kéne ismerniük a fiút és benne is meg kéne, hogy bízzanak, és akkor semmi baj nem lenne. De még csak esélyt sem adnak, és ezt a többi kérdés alapján mondom, nem kell azzal jönni, hogy "de hát csak óvni akarnak".
2016. máj. 25. 23:15
 14/17 anonim ***** válasza:

Tudod a szexel nem az a baj, hogy csinálod. Kit érdekel? Senkit.

A következményeket akarják elkerülni a szülők. Terhesség,betegségek,lelki dolgok,"hírnév".

Az a baj, hogy a legtöbb tini felelőtlen. Nem védekeznek vagy ahogy írták nem azért felüdnek le a másikkal mert tényleg akarják stb.

Mivel mindenki volt tini , így ők is tudják milyen ha füleg szerelmes valaki, tudják, hogy mennyire eltudja venni az ember eszét.

Én viszonylag komoly ember vagyok, de 16 évesen nagyon sok hülyeséget csináltam...szerelmes voltam és kamasz.

Persze elhiszem, hogy te nem lennél ilyen, de amíg nem kerülsz egy olyan helyzetbe addig te sem tudhatod, hogy mit csinálnál.

2016. máj. 26. 07:07
 15/17 anonim ***** válasza:

Ismerős szitu. Anyám anno az ilyen tévhitei miatt nem engedte azt sem soha(!), hogy a legjobb barátnőmnél aludjak. Mert biztos lesznek fiuk is, és nem akarja, hogy orgiákba keveredjek...

Akkor voltam 11 vagy 12...

Még a szó jelentését sem tudtam, nemhogy a fogalom foglalkoztasson..

2016. máj. 26. 10:05
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Mert a felnőttek magukból indulnak ki. Tudod nekik is legtöbbször ezen jár az eszük.

Amúgy meg a kordbeli lányok és fiú között nagy különbség van. A fiúk sokkal inkább gondolnak a szexre, akkor is ha a lányok éppen nem. Ennek hormonális és biológiai okai is vannak.

Na most egy szexre nem gondoló lány és egy szexre gondol fiú között nem mindig sülnek el jól a dolgok, mert valakinek engednie kell az elképzeléseiből. :-)

2016. máj. 26. 14:41
 17/17 A kérdező kommentje:
Csak úgy hozzá tenném, hogy voltam ilyen helyzetben. Most jelenleg is van barátom (nem tervezek nála aludni) és voltam már nála, meg ő is nálam, kettesben voltunk, és ezt a szüleimmel megbeszéltük, hogy semmi ilyen nem lesz, meg egymással is, és ezt elfogadta. Csak annyi volt, hogy átölelt miközben feküdtünk az ágyban és beszélgettünk. Semmi több. Csak, ahogy elolvasom a többi ehhez kapcsolódó kérdést és olyanok vannak, hogy még 17 évesen sem engedik, az mar kicsit zavaró és csak arra szerettem volna megtudni a választ, hogy miért nem.
2016. máj. 26. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!