Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Miért gondoljátok...

Szülők! Miért gondoljátok azt, hogy egy tini egyből a szexre gondol?

Figyelt kérdés
Nem értem, hogy miért hiszitek azt, hogy ha egy lány járni akar egy fiúval, akkor csak szexelni akar. Ez egyáltalán nem így van. Egy 13-16 éves lány nem akarja ilyen korban. Ha ott alvás is lenne még akkor sem. Ilyen korban a lány csak azt akarja, hogy jól érezze magát a barátjával, én személy szerint soha nem gondoltam még erre, hogy bárkivel is lefeküdjek. Nem értem, hogy miért kell ezt ennyire szigorúan venni. Ha még is megakarja ezt tenni a lány, akkor ott a szülővel van a probléma, egy normális gondolkodású gyereknek ilyen még csak meg sem fordulna a fejében, talán 16 fele.
2016. máj. 25. 16:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
77%
Azért mert a tinik között ez már túlontúl is alap, hogy nem szűz valaki 14-15 évesen. Illetve, hogy ez meg az 15 évesen teherbe esik, nem csoda hogy féltenek. De ez csak abból adódik, hogy szeretnek, csak neked akarnak jót. Csak segíteni akarnak.
2016. máj. 25. 16:14
 2/17 anonim ***** válasza:
79%
Mondd azt nekik, hogy megérted, hogy mit éreznek/gondolnak, de neked semmi ilyesmi szándékod nincsen a közeljövőben. Elmondod nekik, hogy miket szoktatok csinálni és ennyi. Egyszer ezt megteszed, valszeg pozitívabban fogják fogadni a dolgot onnantól.
2016. máj. 25. 16:16
 3/17 anonim ***** válasza:
65%
Sajnos a mai világban sok lány nem szűz 15 évesen már, tisztelet a kivételnek.
2016. máj. 25. 16:23
 4/17 anonim ***** válasza:
16%

Te mit gondolnál arról a srácról, akinél 15 évesen ott aludt a barátnője? És a barátnőjéről? És ha a suliban ha híre megy? Te azt elhinnéd, hogy "csak beszélgettek"?

A sráchoz mernél közeledni ilyen hír után; mernél nála aludni? A srác, akinél te szeretnél aludni... kellenél neki úgy is, hogy híre ment, hogy már aludtál másvalakinél egy hónapja? Vajon 5 évvel később (mikor már tagadhatatlanul gyönyörű nő leszel) ki hiszi el, hogy 15 évesen csak beszélgettél azzal a sráccal?

2016. máj. 25. 16:27
 5/17 anonim ***** válasza:
57%
Te egyetlen tinédzser vagy, így csak a magad nevében tudsz nyilatkozni.
2016. máj. 25. 16:28
 6/17 anonim ***** válasza:
54%
Valóban ritka példány vagy. Ne magadból indulj ki. A legtöbb 16 éves lány már vígan szexel a barátjával. Hidd el, nem hazudunk, te vagy nagyon félre tájékoztatva a korodbeliekkel kapcsolatban, vagy csak naiv vagy.
2016. máj. 25. 16:32
 7/17 anonim ***** válasza:
89%
Nekem nagyjából 14 évesen már igencsak volt hozzá kedvem. 16 lehettem, amikor ilyen kavarások, pettingek már előfordultak nálam és nagyon is kívántam a másik felet, valahogy mégis úgy alakult, hogy szexelni igazából csak 17 évesen kezdtem el, de már jóval előtte kívántam. Az, hogy te nem kívánod egy dolog. Nekem ha lett volna 15 évesen pasim, nagyjából azonnal rávett volna, hogy legyen szex, egyszerűen azért, mert nagyon kívántam én is. Azt te sem tudhatod, hogy hogyan reagálsz egy olyan helyzetben amikor kettesben vagytok egy ágyban, egy kamasznál az a természetes, ha megkívánjátok egymást, és ha te esetleg nem is akarod, akkor a fiúd fogja akarni, lehet, hogy visszafogja magát, de az meg neki lesz rossz. Szóval szerintem nem túl jó ötlet ez az együtt alvás szex nélkül. Aludjatok akkor együtt, ha már nem gond, hogy van szex közöttetek, akarjátok és védekeztek is.
2016. máj. 25. 16:37
 8/17 anonim ***** válasza:
56%

Tudjuk igen, te vagy a csodagyerek, csodaszülőkkel.

Attól, hogy te így gondolod, nem azt jelenti, hogy más is így gondolja. Szóval én meg azt nem értem, hogyan jössz te ahhoz, hogy a világ több milliárd tinédzserének nevében nyilatkozz.

2016. máj. 25. 17:10
 9/17 anonim ***** válasza:
57%

Az a baj az ilyen tiniszerelmekkel, hogy még túl nagy a megfelelési kényszer. Lehet, hogy te még nem akarsz szexelni, de mit csinálsz, ha a barátod már igen?

Sajnos a legtöbb ilyenkorú lány inkább beadja a derekát, ha arra kerül a sor, hogy a fiú esetleg szakít vele, ha nem teszi.

Később, ha már több tapasztalata van az embernek, akkor már könnyebb a saját értékrendedet elfogadtatni a másikkal, ha meg nem sikerül, akkor az ember már nem hiszi azt, hogy összedől a világ, ha nem jön össze a kapcsolat.

2016. máj. 25. 17:24
 10/17 anonim ***** válasza:
62%

"én meg azt nem értem, hogyan jössz te ahhoz, hogy a világ több milliárd tinédzserének nevében nyilatkozz."

Nem mintha nem azt tenné minden hozzászóló... annyira bírom, amikor negyvenes-ötvenesek jönnek ezzel az "ilyenek a tinik meg olyanok a tinik" szöveggel, aztán amikor egy tini jelezné, hogy nem így van, akkor ráförmednek, hogy másszon vissza a sztereotip kép mögé.

2016. máj. 25. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!