Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Visszaadjam a megmaradt...

Visszaadjam a megmaradt költőpénzt anyunak?

Figyelt kérdés

Kirándulni voltunk, kaptam költőpénzt, de maradni fog bőven. Holnap megyünk haza.

13/F

2016. máj. 21. 22:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
60%
Mindig megmondtam ha maradt visszajáró, anyám meg mindig visszavette. Nem mintha amúgy sokat adott volna... 3 napra ha adott egy 500as költőpénzt, akkor már hálásnak kellett lennem.
2016. máj. 22. 07:52
 12/15 anonim ***** válasza:
84%
Én mindig megmondtam, ha maradt pénzem a kirándulásokról, és mindig megtarthattam. :) Szerintem anyukáddal is ez lesz, legalábbis szerintem egy normális szülő így csinálja.
2016. máj. 22. 10:43
 13/15 anonim ***** válasza:
61%
Ez nagyon aranyos kérdés! :) Szerintem is mond meg anyukádnak, szinte biztos vagyok benne, hogy nálad fogja hagyni. Ilyen neveltetés mellett, hogy egyáltalán felmerül benned ez a kérdés és nem szó nélkül elrakod zsebbe és hazudsz a szüleidnek, ahogy egyes hasonló korú gyerek tenné, biztos vagyok benne, hogy nagyszerű anyukád lehet. :)
2016. máj. 22. 14:44
 14/15 anonim ***** válasza:
gyerekként nekem ilyen fel sem merült, hanem amint hazaértünk, mondtam anyának, hogy maradt meg a költőpénzemből... :)
2016. máj. 22. 17:47
 15/15 anonim ***** válasza:
56%
Elvégre azért adta, hogy elköltsd. Megbeszélheted vele, de nem hiszem, hogy azt fogja mondani, hogy igen, akkor add vissza.
2016. máj. 23. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!