Anyának tényleg nem tűnik fel? Vagy nem érdekli?
Eléggé elhanyagol mivel mamám itt lakik és gondozni kell,de sajnos eléggé bántó kezdd lenni ez az egész.
Szeretnék vele lenni,de minden hétvégén jonni fog a nagynenem mamam miatt.
Mondtam jo lenne elmenni kettesbe valahova hisz vasarnap lesz,erre csak annyit mondott kimehetunk de nem sokaig mert jon nagynened.
Annyit sirtam mar,latta is de nem erdekelte ha elmondom mi bant en vagyok a rossz.
Most is sirtam stb.de azt mondta biztos csak a mens.miatt vagyok ilyen,es szepen elmemt aludni..
Megertem ha nehez ot apolni de azert figyelhetne rank is,es amit kerdezek/mondok jo lenne ha megjegyezne...
Teljesen maganyosnak erzem magamat.
Nem birom:'(
Anyát mindig megkérdezem segítsek-e stb.
Mamámhoz is be-bemegyek de tanulás miatt nem olyan sokszor megyek be.
Ha kiabál bemegyek
Még gyerek vagy, anyukád próbálja minél jobban levenni rólad a terhet. Hidd el, nagyon nehéz egy idős beteg embert ápolni. Lelkileg és fizikailag is megterhelő.
Nem írtad, hogy pontosan melyik nagyszülőről van szó, de ha az anyairól, akkor gondolj bele abba is, hogy a nagymamád anyukád anyukája..., tehát természetes, hogy szeretne róla gondoskodni. Neked is fájna így látni anyukádat.
Megértem, hogy jobb lenne több időt együtt tölteni, de ne légy önző, és gondolj bele a helyzetébe, ezzel pedig megnehezíted a dolgát. Nem elég, hogy a saját anyukáját így kell látnia, de még te is fájdítod a szívét. Egy kicsit komolyodj meg és segíts be többet, ha tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!