Meddig normális a szülővel együtt fürdeni?
Én személy szerint sosem fürödtem együtt sem az anyámmal, sem az apámmal kicsi koromban sem, és szájra puszi stb sem volt. A hugom viszont más tészta. Ő már anyám második férjétől van, és teljesen másképp nevelik, mint anno engem és az öcsém.
Már nem lakok otthon, de nemrég ott aludtam. Oké, hogy amíg kicsi volt a húgom vagy anyával, vagy az apjával fürdött, de most már 10 éves elmúlt, és egyszer csak hallom, hogy szól neki az apja, hogy mennyen fürdeni (vele). Magamból kiindulva, ezt nem tartom normálisnak egyáltalán.
De meghallgatok véleményeket, hátha ti másképp gondoljátok, nálatok másképp működött. Viszont aggódom a húgomért. Minket az öcsémmel mostanra elüldöztek otthonról anyáék, de rá borzasztóan rá vannak akaszkodva (ő meséli néha, hogy néha már nem bírja, de leszidják, ha inkább velünk lenne..).
Szóval mit gondoltok?
Köszi
L21
Nekem az együtt fürdés beleférne engem inkább az zavarna amit egy korábbi irt, míg fürdik más családtag wc...
Engem zavarna ha amíg fürdök, fater mellettem recsegve fingana mint a kecske
1 vagyok.
Nyílván nem szarni jönnek be :D pls
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!