Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek az mennyire...

Szerintetek az mennyire normális, ha az alkoholista apa a 16 éves gyerekét egy üveg borral küldi el bulizni?

Figyelt kérdés
2016. máj. 8. 22:26
1 2
 11/16 gnoomage ***** válasza:
100%
Normális, eddig egy szülővel se találkoztam, aki ne tudná, hogy a 16 éves fia buliban iszik, így ha ő adja semmi gond nincs vele...
2016. máj. 8. 23:25
 12/16 anonim válasza:
100%
Szerintem jófej! Házibuliba illik vinni valamit.Így nem a tini zsebpėnzėből kell megvennie....+akkor annyira nem lehet alkesz ,ha azt az üveget odaadta :D
2016. máj. 9. 01:48
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam el a többiek válaszát, így úgy írok, hogy nem vagyok befolyásolva.:

Itt nem az a baj, hogy apuka adott a gyereknek egy üveg bort, hanem hogy apuka alkesz és ilyenformán a gyereknek nincs ivás kultúrája.

Anno én is kaptam 15 évesen egy üveg pezsgőt anyámtól, amikor először mentünk bulizni. Nem lettünk alkoholisták.

Nemrégiben én is adtam a 16 éves fiamnak egy üveg bort, mielőtt elindult bulizni. Annyit kértem tőle, hogy vállalhatóan viselkedjen és mindig hívjon, ha késik.

Személy szerint inkább tudjam mit iszik, mint hogy menni kelljen érte a detoxba, mert rosszul lett az ablakmosó folyadéktól, mint az osztálytársa.

2016. máj. 9. 12:59
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Az gáz, hogy alkoholista.

Az is necces, hogy ő maga küldi el borral a 16 éves fiát... ha a gyerek kéri, akkor oké. De hogy magától...

Az meg a nettó prosztóság, hogy azért üvöltözik egy bárban, mert tisztelik a törvényt :D (már ha ez arra vonatkozott, hogy a gyereket nem szolgálják ki... de sok esetben az is üzletpolitika, hogy részeg felnőttet sem :D).

2016. máj. 9. 13:04
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Lehet itt húzni a szájakat, hogy alkesz, meg 16, meg mittudomén.

Az alkesz fater is ugyanolyan jól tudja, mint minden kedves válaszoló, hogy egy 16 éves gyerek úgy is beszerzi és megissza, történjék bármi is. Úgyhogy nem értem a nyavalygást.

Azt, hogy a fater alkesz, más kérdés.

2016. máj. 10. 11:09
 16/16 homo ludensz ***** válasza:
Bizony smucig az apa hogy egy üveg borral küldi el a gyerekét. Esetleg míg odautazik a gyerek és útközben megiszogatja? Akkor a szégyent hogy viselje a gyerek? Igazából mi mást is várhatna egy alkesz apától.
2016. szept. 3. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!