Miért nem érdekli anyumat? Miért nem balhézott?
Anyukám kutakodott a szobámban, és megtalálta a füvemet. Nem egy nagy mennyiség kb. 7-8g és csak annyit mondott, hogy csalódott bennem. Majd nem is vette el, hanem csak kisétált a szobámból.
De miért? Én ha saját magam anyukája lennék biztos, hogy komolyan elbeszélgetnék vele. Lehet, hogy anyukám nem szeret?
Ilyen velem is megesett gyerekkoromban, hogy csak kozolte apam, hogy csalodott bennem, aztan ott hagyott. Ez sokkal jobb lecke volt, mint amilyen a veres lett volna: buntudatot keltett bennem azert, amit tettem, aztan persze soha tobbe nem csinaltam ujra azt a bizonyos dolgot, amivel csalodast okoztam neki.
Te is vedd tudomasul, hogy rosszat tettel, es tobbe ne fuvezz. :) kerj bocsanatot, amiert megijesztetted.
23L
Anyukád megmondta: Csalódott Benned.
Szerintem igazat mondott.
Én ha a helyedbe lennék nekem már az fájt volna, hogy az mondta, hogy csalódott bennem.
Igaza van az egyik válaszadónak. Mégis mit kellett volna tegyen? Addig verjen, míg kimegy belőled a fű? Míg a sürgőségin ébredsz fel?
Egyet kérdezhetnék azért? Mióta szeded azt a sz*rt?
Már bocsi, de egy normális ember nem foglalkozik ilyesmivel.
Vagy annyi problémád van, hogy nem kapsz megoldást rá,
és egyedüli kiút számodra az a sz*r?
Mégis hány éves vagy? 11,12? Vagy csak így tudnak rád felfigyelni?
Szerintem gondold át 2szer az életed, és ennek a következményeit, ha egyáltalán még tudsz normálisan gondolkozni!
Anyukád okos nő!
Látod itt nyüszítesz, hogy nem baszott le.
Ha üvöltött, megvert volna, és lehúzta volna a klotyón, akkor most habzó szájjal pörögnél, hogy anyád mekkora szemét.
Így kell ezt csinálni.
Mindemellett én elvettem volna, és eltolnám a régi szép idők emlékére ;)
"mert nem tudom, hogy lehet 20000 forintod csak erre, menőzz máshol ezzel"
Gondolom nem 12 éves, miért ne lehetne egy gyereknek 20 ezer forintja? (Mellesleg nekem 12 évesen is tuti volt 20 ezer forint félretett pénzem anno, egyáltalán nem nagy összeg ez. Persze ha valakinek gyerekkorában az volt az első amikor pénzhez jutott, hogy rohant csokit venni, akkor biztos.)
azt is hozzátette a kérdező, hogy "nem volt nagy mennyiség" az a 7-8gramm, uh kitudja mi neki a normális..
am 20 ezer sok pénz, nem mindenkit töm apuci zsebpénzzel.
Miért lenne díler vagy erős függő csak azért, mert 7-8 g van nála? Volt már hogy én is annyit vettem és pár hónapra le volt tudva a dolog, egyszerűen lusta voltam 1-2 grammonként vásárolgatni. Pedig nem voltam soha nagy függő, hétvégenként elfogyott 2-3 cigi társaságban, és annyi, nem toltam minden nap és el se adtam belőle.
Azt se írta sehol, hogy ilyen 12 éves lenne hogy ne legyen pénze, én pl kaptam egy nagyobb összeget egy hónapra, hogy finanszírozzak abból magamnak mindent, abból is tudtam félretenni, meg dolgoztam is szabadidőmben, szóval gond nélkül volt pénzem ilyesmikre és még ezer más dologra, nem értem, mitől lenne kamu.
A kérdésből valamiért arra tippelek, hogy a kérdező közel van a 18-hoz, vagy már afölött jár, ekkor már tök hiábavaló "tiltani" dolgokat, maximum hatni próbál az ember a gyerekre. Kérdező, anyukád nagyon is okos, tudta, hogy ez a reakció sokkal jobban fog fájni, mert felébreszti a bűntudatot, nem csak durcás leszel, mintha leszidna. Szerintem jól csinálja.
Üljetek le és beszéljétek meg a dolgot.
"am 20 ezer sok pénz, nem mindenkit töm apuci zsebpénzzel."
Sose kaptam szüleimtől zssebpénzt, mégis tutira volt 20 ezer forint félretett pénzem mindig, de inkább 100+ körül, tizenévesként is. Igen, nem mindenkinek tömik a zsebét pénzel, de
- van akinek igen
- van akinek nem, de nem szóraj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!