Hogy van képe ehhez?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A helyzetem a következő. 22 éves nő vagyok. Születésem utáni 3. napon apám elhagyta anyámat , soha többé nem jelentkezett azzal az indokkal hogy én anyám családjára hasonlítok , ő különben sem akart lányt hanem fiút és hogy hiba volt az egész kapcsolat anyámmal. Anyám felnevelt egyedül tisztességesen annyit dolgozott mint egy állat hogy nekem mindent megadjon, nem ment férjhez , nem járt szórakozni csak nekem élt. Eközben ez a férfi akit nem nevezek apámnak mert nem érdemli meg , alkoholista lett , börtönbe került , össze állt egy nővel akinek szintén hasonló az "értékrendje" mint neki és szépen eléldegéltek. Soha nem keresett, mindenhol hangoztatta hogy én nem vagyok a lánya.Én ezt kissebb koromban nehezen viseltem hogy mindenkinek volt apukája , nekem meg "csak" egy anyukám aki mindíg fáradt meg csak dolgozik. Lényegtelen elteltek az évek , soha nem láttam élőben. Megismertem a férjem , külföldre költöztünk saját cégünk lett , anyagilag stabilan állunk és itt hordom a szívem alatt a hat hónapos kisfiam.. Erre tegnap megcsörren a telefon egy számomra teljesen ismeretlen férfihang közli hogy ő az apám és hogy szó szerint idézzem " megcsúszott anyagilag köszönhetően anyámnak aki beperelte gyermektartásért (21 éve) és hogy ő ezért nem tud elmenni egyetlen bejelentett munkahelyre sem mert levonják a fizetéséből amit az állam megelőlegezett nekem. Köpni nyelni nem tudtam. De most jön a fekete leves : " Befoglak perelni rokontartásért , szóval kettő út áll előtted: fizetsz x összeget és egy darabig nem látjuk egymást , vagy találkozunk a bíróságon ahol hidd el sokkal többet fognak nekem megítélni mert hallom x országi cégetek van." Azóta sokk....

Konzultáltam ügyvéddel , ő azt mondta mehet feljelenteni kifogják nevetni mivel nem rokkant, soha nem nevelt és ezzel hogy ő semmibe vette a kötelezettségeit felém így én sem tartozom felé semmivel. Ez a része nem is izgat.

A kérdésem az lenne , ti hogyan reagálnátok hasonló helyzetben?Veszélyeztetett terhes vagyok nagyon nem kéne idegeskednem de azóta egyszerűen a plafonon vagyok.. Ne haragudjatok hogy hosszú lett minden választ előre is köszönök!

2016. máj. 3. 15:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Igyekszek megértő lenni, mert biztos nehéz volt a gyerekkorod, stb. De szerintem én frankón nem tudnám magam ezen felidegesíteni. Apád, akit nem is tekintesz annak, egy alkoholista semmirekellő, aki most éppen gondolt egyet és felhívott, mert pénzt szimatolt, biztosan elküldtem volna a búsba a telefonban és ennyi, de az hogy te és anyád is rosszul lesztek, nem túlzás kicsit? Felejtsd el. Bepróbálkozott, ilyen a stílusa, mit vártál tőle? Soha felétek sem nézett. Ha még egyszer hív, mondd meg neki, hogy beperled zaklatásért, amilyen hülye talán még meg is ijed.
2016. máj. 3. 16:50
 12/20 anonim ***** válasza:
94%
Azt hittem csak az én apám volt ilyen állat,nem kellettem mert lány lettem.Mintha a saját sorsom olvastam volna.Engem is megkeresett mikor lepusztult öreg beteg volt.Én is a "plafonon"voltam 1 hétig őrjöngtem mit akar ez tőlem,csak nem képzeli majd ápolgatom egyebek?Tudom mit érzel.Ne is törödj vele,1-2 szer még keresett hívott menjek el hozzá egyszer az életbe.Nem mentem.Nekem az volt a bűntetésem nem volt apám,neki az soha nem mentem el hozzá.Még temetésére sem.És nem volt nincs lelki ismeret furdalásom. Számomra ő nem volt kész.Azért a bíróságon se ugy megy,valaki eldobja a gyerekét,öregen meg bekopog tartsál el.Ez nem igy működik.Nyugodj meg,koncentrálj a babádra.A telefonszámod meg cseréld le.!
2016. máj. 3. 16:57
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Elküldeném a francba, azt mondanám, azt se tudom ki maga. Ne is számítson egy fillérre sem, mire fel? De ha sokat zaklat, még fel is jelentem. Neked fognak hinni, nem egy priuszos embernek. Pereljen, de ennyi energiával én is beperelhetnélek, kb annyi köze van hozzád.
2016. máj. 3. 17:27
 14/20 anonim ***** válasza:
Hogy van képe? Így. Ne foglalkozz vele. Valakit meg kell pumpolni, kell a pénz. Ameddig nem volt pénzed, nem érdekelted.
2016. máj. 3. 17:30
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
nekem szerintem a feldúltságom tartana ebben az esetben két percig, majd átcsapna nevetésbe. Bepróbálkozik az öreg, de semmi esélye, nem kell ezen túlpörögni. Ha megint hív, mondd meg neki, hogy bepereled zaklatásért - bár ha semmi vagyon sincs lehet, hogy nem hatja meg.
2016. máj. 3. 18:01
 16/20 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm ezt a sok választ!

Mindenkinek igazat adok. Egyik kommentelő írta hogy túl reagálom kicsit nos ezt ha nem bánjátok rá fogom a hormonokra. :)

Közben már lenyugodtam jó volt kiadni magamból.. Egy mocskos féreg ez az igazság, nem éri meg foglalkozni vele.. Ha még egyszer felhív megoldjuk a férjemmel hogy legyen aki észhez téríti. Édesanyám is megnyugodott. Már csak nevetünk.. Szánalmas. Még egyszer köszönöm mindenkinek!!

2016. máj. 3. 21:57
 17/20 anonim ***** válasza:

A helyedben NYUGODTAN elküldeném melegebb éghajlatra és utána rávágnám a telefont és bármikor hív 1-2 oda csipkelődés neki aztán rávágni a telefont had szokja az idiótája...

Anyagilag rosszul áll és te lehetnél akit lehúz...hát ne hagyd magad becsapni és meg se sajnáld ezt a gusztustalan férget...

23F

2016. máj. 4. 08:21
 18/20 A kérdező kommentje:
Dehogy sajnálom meg. Ő se sajnált engem.. Pénzt meg főleg nem adnék neki.. ennyi erőből adhatnám itt is egy koldusnak mert az se tett értem semmit , de megkockáztatom hogy ő legalább megköszönné.. 49 éves lehet menni dolgozni neki is.. ma volt egy nem fogadott hívásom magyar számról, lehet hogy ő volt nem tudom de nem is érdekel ..
2016. máj. 4. 11:11
 19/20 acelsziv ***** válasza:
86%

Na majd akkor hogy félre fog álni a szája, amikor elmenne nyugdíjba és közlik, hogy SERMMIT nem kap, mert a fekete munka nem számít bele a szolgálati időbe.

Ne bosszantsd magad és számcsere helyett inkább rakj rá hívásszűrést. Olcsóbb és biztosabb módszer

2016. máj. 4. 14:26
 20/20 anonim ***** válasza:
Az ügyvédet jól mondja. Ha még egyszer keres,te meg jelentsd fel zaklatásért! Egy tök idegen pasi,azt állitja az apád és pénzt követel rajtad meg perrel fenyeget. Nem ismered,félsz tőle. Távoltartásit is kérj!
2016. máj. 4. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!