Hogy van képe ehhez?
Sziasztok. A helyzetem a következő. 22 éves nő vagyok. Születésem utáni 3. napon apám elhagyta anyámat , soha többé nem jelentkezett azzal az indokkal hogy én anyám családjára hasonlítok , ő különben sem akart lányt hanem fiút és hogy hiba volt az egész kapcsolat anyámmal. Anyám felnevelt egyedül tisztességesen annyit dolgozott mint egy állat hogy nekem mindent megadjon, nem ment férjhez , nem járt szórakozni csak nekem élt. Eközben ez a férfi akit nem nevezek apámnak mert nem érdemli meg , alkoholista lett , börtönbe került , össze állt egy nővel akinek szintén hasonló az "értékrendje" mint neki és szépen eléldegéltek. Soha nem keresett, mindenhol hangoztatta hogy én nem vagyok a lánya.Én ezt kissebb koromban nehezen viseltem hogy mindenkinek volt apukája , nekem meg "csak" egy anyukám aki mindíg fáradt meg csak dolgozik. Lényegtelen elteltek az évek , soha nem láttam élőben. Megismertem a férjem , külföldre költöztünk saját cégünk lett , anyagilag stabilan állunk és itt hordom a szívem alatt a hat hónapos kisfiam.. Erre tegnap megcsörren a telefon egy számomra teljesen ismeretlen férfihang közli hogy ő az apám és hogy szó szerint idézzem " megcsúszott anyagilag köszönhetően anyámnak aki beperelte gyermektartásért (21 éve) és hogy ő ezért nem tud elmenni egyetlen bejelentett munkahelyre sem mert levonják a fizetéséből amit az állam megelőlegezett nekem. Köpni nyelni nem tudtam. De most jön a fekete leves : " Befoglak perelni rokontartásért , szóval kettő út áll előtted: fizetsz x összeget és egy darabig nem látjuk egymást , vagy találkozunk a bíróságon ahol hidd el sokkal többet fognak nekem megítélni mert hallom x országi cégetek van." Azóta sokk....
Konzultáltam ügyvéddel , ő azt mondta mehet feljelenteni kifogják nevetni mivel nem rokkant, soha nem nevelt és ezzel hogy ő semmibe vette a kötelezettségeit felém így én sem tartozom felé semmivel. Ez a része nem is izgat.
A kérdésem az lenne , ti hogyan reagálnátok hasonló helyzetben?Veszélyeztetett terhes vagyok nagyon nem kéne idegeskednem de azóta egyszerűen a plafonon vagyok.. Ne haragudjatok hogy hosszú lett minden választ előre is köszönök!
Nagyon szépen köszönöm ezt a sok választ!
Mindenkinek igazat adok. Egyik kommentelő írta hogy túl reagálom kicsit nos ezt ha nem bánjátok rá fogom a hormonokra. :)
Közben már lenyugodtam jó volt kiadni magamból.. Egy mocskos féreg ez az igazság, nem éri meg foglalkozni vele.. Ha még egyszer felhív megoldjuk a férjemmel hogy legyen aki észhez téríti. Édesanyám is megnyugodott. Már csak nevetünk.. Szánalmas. Még egyszer köszönöm mindenkinek!!
A helyedben NYUGODTAN elküldeném melegebb éghajlatra és utána rávágnám a telefont és bármikor hív 1-2 oda csipkelődés neki aztán rávágni a telefont had szokja az idiótája...
Anyagilag rosszul áll és te lehetnél akit lehúz...hát ne hagyd magad becsapni és meg se sajnáld ezt a gusztustalan férget...
23F
Na majd akkor hogy félre fog álni a szája, amikor elmenne nyugdíjba és közlik, hogy SERMMIT nem kap, mert a fekete munka nem számít bele a szolgálati időbe.
Ne bosszantsd magad és számcsere helyett inkább rakj rá hívásszűrést. Olcsóbb és biztosabb módszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!