Szulok hogyan reagalnatok arra ha a fiatok ongyilkos lenne?
"ha valakinek nincs esze tehetsege semmihez akkor...hogy lesz belole sikeres ember"
Úgy, hogy elmegy politikusnak!
Hadd idezzek egy sort A Gyuruk Urabol: "Apanak fiat temetni nem valo."
A szuleid belerokkannanak. Oket nem erdekli, hogy mit ertel el az eletben ebbol a szempontbol, akkor is szeretnek. En is ongyilkos akartam lenni, apukam szegeny odaig volt meg vissza. Azt mondogatta, ha sikerulne, tonkretennem ot.
Azt is hadd aruljam el, hogy jogot tanulok, es iszonyatisan hulye vagyok hozza. :D elkepeszto a logikam hianya peldaul, en oldom meg a jogeseteket a legszerencsetlenebbul a csoportomban. Allandoan tevutra visz az empatiam.
Na, es akkor mi van, ha nem en leszek a legjobb jogasz? Azzal is el fogok erni sikereket, ha becsulettel foglalkozom az ugyeimmel es tisztaban vagyok a jogszabalyok alkalmazasi lehetosegeivel.
Javaslom neked is, hogy sose masokhoz merd a tudasod es a kepessegeid, hanen onmagadhoz kepest figyeld, hogy mit ertel el! :D
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!