Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szulok hogyan reagalnatok...

Szulok hogyan reagalnatok arra ha a fiatok ongyilkos lenne?

Figyelt kérdés
Ha tudnatok rola hogy szerencsetlen nyomorek aki semmihez se ert meg munkaja sincs max kozmunkara ha folveszik meg az is csak szenvedes lenne neki ahogy a letezes is ebben az esetben hogyan reagalnatok ha ilyen hulye fiatok lenne?

#Szulo.fiu.halal
2016. máj. 2. 13:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Ünnepelnék, hogy megszabadultam végre egy életre szóló kolonctól. Mi mást lehetne reagálni? Sírni, gyászolni, ugyan már..
2016. máj. 2. 20:02
 12/17 anonim ***** válasza:
89%

"ha valakinek nincs esze tehetsege semmihez akkor...hogy lesz belole sikeres ember"

Úgy, hogy elmegy politikusnak!

2016. máj. 2. 20:20
 13/17 anonim ***** válasza:
Akkor menj kozmunkara, es? Az nem munkahely?
2016. máj. 4. 20:34
 14/17 anonim ***** válasza:
Kösd fel magad. Egy onsajnaltato semmirekellovel kevesebb.
2016. máj. 4. 21:30
 15/17 anonim ***** válasza:
Szüleid életének a legszörnyűbb eseménye lenne, ha megölnéd magad. Inkább tanulj, képezd tovább magad, és lesz munkád. A legtöbb munkakörhöz egyáltalán nem kell valami zseninek lenni, valójában még az értelmiségi munkák jó része is csak egyfajta betanított munka. Kellő szorgalommal akár még bankelnök is lehetsz.:)
2016. máj. 5. 00:33
 16/17 anonim ***** válasza:

Hadd idezzek egy sort A Gyuruk Urabol: "Apanak fiat temetni nem valo."

A szuleid belerokkannanak. Oket nem erdekli, hogy mit ertel el az eletben ebbol a szempontbol, akkor is szeretnek. En is ongyilkos akartam lenni, apukam szegeny odaig volt meg vissza. Azt mondogatta, ha sikerulne, tonkretennem ot.

Azt is hadd aruljam el, hogy jogot tanulok, es iszonyatisan hulye vagyok hozza. :D elkepeszto a logikam hianya peldaul, en oldom meg a jogeseteket a legszerencsetlenebbul a csoportomban. Allandoan tevutra visz az empatiam.

Na, es akkor mi van, ha nem en leszek a legjobb jogasz? Azzal is el fogok erni sikereket, ha becsulettel foglalkozom az ugyeimmel es tisztaban vagyok a jogszabalyok alkalmazasi lehetosegeivel.

Javaslom neked is, hogy sose masokhoz merd a tudasod es a kepessegeid, hanen onmagadhoz kepest figyeld, hogy mit ertel el! :D

23L

2016. máj. 5. 00:47
 17/17 anonim ***** válasza:
Még nem vagy a helyeden, ezért feleslegesnek érzed magad, ha megtalálod a dolgodat, feladatodat, akkor nem akarsz öngyi lenni. Én is akartam, régen. 16-os! Szeretettel ölellek! ♥
2016. máj. 5. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!