Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Ti mit szólnátok...

Szülők! Ti mit szólnátok hozzá ha a 14 éves lányotok egy 17 éves fiúval van a szobájában?

Figyelt kérdés
Ti mit szólnátok ehhez?

#kiskorú #szülő #fiatalkorú #engedély kérdés nélkül #rányítás
2016. ápr. 30. 18:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
62%

Nem szólnék semmit.

Én is hiszek fiú és lány közötti barátságban, nem biztos, hogy minden fiú kiakarja használni a lányokat.

De ha mégsem csak barátok, akkor sem tudom megakadályozni a dolgokat. És inkább merje felvállalni előttem a gyerekem ezt, merjen tanácsot, segítséget kérni, mint a hátam mögött egy bokorban dugassa magát.

Nálunk elég furcsán is venné ki magát, ha azt várnám a lányomtól, hogy sose legyen fiúval egy szobában, mert az egész osztályban egyedüli lány, így csak fiúk veszik körül. És nincs ebből probléma. Kihasználni is csak azt a lányt lehet, amelyik szintén akarja...

2016. máj. 1. 13:17
 12/12 anonim ***** válasza:
56%
Az én lányom még csak 10 éves, de tudomásul venném, ha 14 évesen volna egy komoly barátja. Azt azonban elvárnám, ha komoly kapcsolat terén gondjai vannak(szexuális értelemben is), beszélje meg velem!
2016. máj. 3. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!