Szőrösödöm, és nem tudom hogy mondjam meg anyának hogy le kéne gyantázni vagy borotválni. Vagy mit csináljak? 12/L
12 évesen korai a szőrtelenítés????
De mit csináljon,ha neki 12 évesen már nő a szőre??? Ne járjon úszni,vagy tűrje,hogy megalázzák miatta???
Az sem biztos,hogy mások miatt akar szőrteleníteni, még én is emlékszem,hogy mennyire idegesítő volt,hogy az addig szőrtelen helyeken szőr nőtt és az bizony szagosabb,mintha nem lenne azőrös!
Az én anyám is ilyen "ne szőrteleníts 12 évesen" idióta volt,mert náluk.még a szőrös volt a "szép"
Megoldottam magamnak,amúgy sem kell hozzá az engedélye,nem piercinget lövetsz vagy tetkót varratsz!
Nem értem azokat akik a szőrtelenítés ellen vannak. Mitől lesz jobb, ha 1-2 év múlva kezdi? Neki kinőtt a szőr és zavarja. Ti úsznátok úgy, hogy kilóg a szőr a fürdőruhátokból? Na ugye... Ő is pontosan ugyan így érez, ez kortól független.
Szerintem nyugodtan szólj anyukádnak róla. Biztos meg fogja érteni, hogy nem akarsz szőrösen mutatkozni az uszodában. Ha nem érti meg, akkor még mindig vehetsz sunyiban egy borotvát.
12 évesen én már full szőrös voltam,volt mellem,izzadásátlót kellett használnom ,stb És a mai gyerekek még korábban érnek,teljesen normális és érthető ha zavarja hogy szőrös.
Én a helyedben szólnék anyunak,hogy már zavar és kellemetlen neked úszás edzésen,kikérném a véleményét ő mit ajánlana neked,lehet elvisz a saját kozmetikusához .
A lényeg,hogy nem kell félned attól,hogy beszélj vele (normális esetben), ezek az élethez tartoznak,lassan te is nő leszel ,mondd el neki nyugodtan a problémáidat. Én nagyon örültem,mikor a lányaim tőlem kértek tanácsot,mert valamit jól csináltam ha bíznak bennem és kényesebb kérdésekkel is hozzám fordultak .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!