Szőrösödöm, és nem tudom hogy mondjam meg anyának hogy le kéne gyantázni vagy borotválni. Vagy mit csináljak? 12/L
Ha anyukád is jár rendszeresen kozmetikushoz, akkor nyilván megérti. Nyugodtan szóljál neki.
A gyanta jobb lenne neked, mert ha úszni jársz, akkor szinte mindig kéne borotválni, ha nem szeretnél szőrös lenni.
Gyantával meg hetekig ki sem nő.
Intim részen én a helyedben csak az úszódresszből kilátszó bikinivonalat szedetném le. Ha máshol is szeretnéd (bár máshol még szerintem sem kell) akkor azt inkább borotvával.
A kérdező csak 12 éves. És sajnos nem hiszem, hogy a kérdezőt saját magától zavarja, hanem az idióta társai egymást nézegethetik és megszólják, akinek látnak szőrt.
Sajnos tudom a lányom osztálya is ilyen degenerált volt és ugyan maximálisan ellen voltam, de megértettem az indokát és megcsinálta.
Kérdező! Beszélj anyukáddal!
Aszondod neli, hogy a fenebe, anya, mar az en labam is szorosodik, hozz lecci borotvat a boltbol, koszi, puszi.
:))) ennyi
Így, hogy pláne úszni jár, teljesen érthető, hogy zavarja.
Leülsz édesanyáddal beszélni, és elmondod, hogy kellemetlenül érint téged ez, szerintem meg fogja érteni.Közösen megbeszélitek, hogy neked mi lenne a legjobb.
Pár év, az én kislányom is annyi idős lesz, mint most te.Ha elémáll azzal, hogy zavarja, partnere leszek ebben, maximálisan segítek neki.
Én emlékszek anno, hogy rendesen ki se nőtt rajtam a szőr, de már az a kicsi is annyira zavart, hogy leborotváltam.Rajtam ideje se volt normálisan kinőni.No de amikor nagymamám ezt kiszúrta a lábamon (ő nevelt) volt akkora patália, hogy tőlünk zengett a ház.Aztán megértette és elfogadta.Mellesleg én is úszni jártam.
ha úszni jársz, teljesen érthető.
nyugodtan állj elé és mondd el neki, hogy szeretnéd borotválni, mert zavar
de nem néz ki túl jól pl a strandon sem, ha egy 12 éves lánynak szőrös a hónalja/kilóg a szőr a bikiniből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!