Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szőrösödöm, és nem tudom hogy...

Szőrösödöm, és nem tudom hogy mondjam meg anyának hogy le kéne gyantázni vagy borotválni. Vagy mit csináljak? 12/L

Figyelt kérdés
2016. ápr. 28. 15:43
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
#10 az intimszőrömet és a hónaljamat szeretném, mert úszó vagyok (heti 10 edzés)
2016. ápr. 28. 17:06
 12/28 anonim ***** válasza:
74%
Én csak a hónaljamat borotválnàm és bikinivonalat csak a te helyedben. De mivel a te dolgod, hát...próbáld ki hogy hogyan reagàlsz egyàltalàn a borotvára elõször.
2016. ápr. 28. 17:25
 13/28 anonim ***** válasza:
94%

Ha anyukád is jár rendszeresen kozmetikushoz, akkor nyilván megérti. Nyugodtan szóljál neki.

A gyanta jobb lenne neked, mert ha úszni jársz, akkor szinte mindig kéne borotválni, ha nem szeretnél szőrös lenni.

Gyantával meg hetekig ki sem nő.

Intim részen én a helyedben csak az úszódresszből kilátszó bikinivonalat szedetném le. Ha máshol is szeretnéd (bár máshol még szerintem sem kell) akkor azt inkább borotvával.

2016. ápr. 28. 17:33
 14/28 anonim ***** válasza:
87%

A kérdező csak 12 éves. És sajnos nem hiszem, hogy a kérdezőt saját magától zavarja, hanem az idióta társai egymást nézegethetik és megszólják, akinek látnak szőrt.

Sajnos tudom a lányom osztálya is ilyen degenerált volt és ugyan maximálisan ellen voltam, de megértettem az indokát és megcsinálta.

Kérdező! Beszélj anyukáddal!

2016. ápr. 28. 17:56
 15/28 anonim ***** válasza:
80%
12 évesen sem szép, ha valakinek kilóg a szőr a fürdőruhájából. A többiekkel egyetértve, én is azt javaslom neked, hogy csa a bikinivonaladat (a bugyiból kilátszó szőrt) és a hónaljadat szőrtelenítsd. A legegyszerűbb a borotva, de én pl. ezeket a részeket géppel epilálom, fáj, de sokáig szőrtelen marad. Az intim szőrzet egyébként véd a fertözésektől, így a teljes intim szőrtelenítést nem javaslom.
2016. ápr. 28. 18:07
 16/28 anonim ***** válasza:
24%

Aszondod neli, hogy a fenebe, anya, mar az en labam is szorosodik, hozz lecci borotvat a boltbol, koszi, puszi.

:))) ennyi

2016. ápr. 28. 18:08
 17/28 anonim ***** válasza:
12%
12 évesen még fiatal van ilyesmihez, de te a te dolgod. Ha úgy érzed olyan nagylány vagy, hogy csinálni kell, akkor legyél ahhoz is elég nagylány, hogy oda állj anyukád elé és vázold a szitut.
2016. ápr. 28. 18:24
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Én is 11-12 évesen kezdtem szőrösödni, talán akortájt kezdtem el a hónaljszőrömet leborotválni mert tesi órán eléggé zavart, de alul szerintem még ne, én is leborotváltam hülyeségből, de én a karomon is, és dúsabb lett a szőr meg sötétebb, hálistennek elfogadható de másik barátnőm pl takargatja a hasát , mert hülye volt és 12 évesen leborotválta viccből. Szerintem is inkább akkor amikor van egy párkapcsolatod de akkor se csak miatta , hanem próbálgasd majd, hogy tetszik magadnak. Én pl soha nem borotválom le csupaszra, igaz h a párom se nagyon akarja, szóval én fazonra vágom
2016. ápr. 28. 18:46
 19/28 anonim ***** válasza:
96%

Így, hogy pláne úszni jár, teljesen érthető, hogy zavarja.

Leülsz édesanyáddal beszélni, és elmondod, hogy kellemetlenül érint téged ez, szerintem meg fogja érteni.Közösen megbeszélitek, hogy neked mi lenne a legjobb.

Pár év, az én kislányom is annyi idős lesz, mint most te.Ha elémáll azzal, hogy zavarja, partnere leszek ebben, maximálisan segítek neki.

Én emlékszek anno, hogy rendesen ki se nőtt rajtam a szőr, de már az a kicsi is annyira zavart, hogy leborotváltam.Rajtam ideje se volt normálisan kinőni.No de amikor nagymamám ezt kiszúrta a lábamon (ő nevelt) volt akkora patália, hogy tőlünk zengett a ház.Aztán megértette és elfogadta.Mellesleg én is úszni jártam.

2016. ápr. 28. 19:17
 20/28 anonim ***** válasza:
94%

ha úszni jársz, teljesen érthető.

nyugodtan állj elé és mondd el neki, hogy szeretnéd borotválni, mert zavar

de nem néz ki túl jól pl a strandon sem, ha egy 12 éves lánynak szőrös a hónalja/kilóg a szőr a bikiniből...

2016. ápr. 28. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!