Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szeritetek normális ahogy...

Szeritetek normális ahogy anyám viselkedik?

Figyelt kérdés
Nyáron sokat van ruha nélkül a lakásban és nem zavarja hogy én ott vagyok pedig nekem ez nagyon kellemetlen. 18 már elmúltam de attól még nem kellene így viselekdnie. Nyáron a kertbe is kiszokott menni meztelenül napozni.. Az se zavarja ha a szomszédok megláthatjáb, bár igaz, elég magas keríétüsünk van, de akkor is. Hogyan kéne ezt tudatnom vele, hogy engem zavar amit csinál?

2016. ápr. 25. 10:42
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Már bocs, de ő flangál előttem egy szál bugyiban, miért én velem van a baj? Szerintem ahhoz teljesen homoszexuálisnak kéne lenni, hogy valakit ez teljesen hidegen hagyjon, még ha az anyja is az a meztelen test.. Nem én kértem, hogy előttem meztelenkedjen kezdjük azon, akkor miért én vagyok a beteg?
2016. ápr. 25. 18:19
 12/19 anonim válasza:
30%
Én sem szoktam beindulni az anyámra, és más családtagra sem pedig látom őket meztelenül, nem értem, hogy ez mért van nálad, de tényleg van ilyen sőt durvább is: [link]
2016. ápr. 25. 18:38
 13/19 anonim ***** válasza:
35%

Nem tudom, engem nagyon zavarna.

Szerintem szólj neki, hogy neked ez kellemetlen.

Valahogy így: "Anya, figyelj, engem kicsit zavar hogy meztelenül vagy itthon, ha lehetne, nem csinálnád ezt többet?"

Szerintem megérti :)

2016. ápr. 25. 20:38
 14/19 anonim ***** válasza:

Nekem nővérem van és bár ő otthon nem pucérkodik, de van egy kis telkünk és ott nyáron pucéran szokott napozni. És ha úgy látom, nekem is feláll, pedig nem akarom megdugni, ráadásul nem is jó nő. Úgyh a kérdezőnek ilyen szempontból semmi baja, nem aberrált.

Az a helyzet kedves kérdező, hogy ez egy olyna életstílus, életérzés, amit nem fogsz tudni kiirtani belőle, hiába mondod h téged zavar. Vedd természetesnek, h nálatok ez ilyen. Másnál meg más van.

2016. ápr. 26. 08:38
 15/19 anonim ***** válasza:
21%

Az ő háza, tehát azt csinál amit ő akar.

Majd ha lesz saját házad és vendégségbe megy hozzád, akkor neki kell alkalmazkodni.

Ez meg hogy szégyelljük a testünket egy idióta társadalmi beidegződés.

Vagy te már ruhában születtél?

2016. ápr. 26. 17:15
 16/19 anonim ***** válasza:

mindenkinek más a normális.

anyukád nyitott,és szemérmetlen,valószínüleg nudista,vagy naturista. és vaószínüleg te laksz vele,nem forditva otthon pedig azt csinál az ember amit akar (jobb esetben)

Szolj neki,ajánlj kompromisszumot,azaz amikor te is otthon vagy akkor ne nudizzon,te pedig cserébe kitakaritasz.

2016. ápr. 26. 19:59
 17/19 anonim ***** válasza:

Simán csak nem tudod megmondani neki hogy téged ez zavarba hoz és ne csinálja mikor otthon vagy? Vagy hogy frusztrál. Vagy csak próbálj célozgatni, vagy tegyél rá megjegyzéseket ha nagyon nem érdekli hogy te ott vagy és nem gondol bele hogy ez neked milyen lehet akkor nem kell finomkodni, de bunkónak sem kell lenni persze. Tegyél valami megjegyzést a külsejére. Ha a hiúságát megsérted lehet soha többé nem vetkőzik le előtted.

Az hogy feláll csak a hormonok, ilyenkor az embernek kb mindenre áll. Lehet nem is a látvány indított be egyszerűen épp akkor volt napközben spontán merevedésed. Nincs ezzel gond.

2016. ápr. 27. 17:16
 18/19 anonim ***** válasza:
Olyan nincs,hogy felvesz néha egy szál bugyit? Hőség érzet tekintetében így nincs nagy különbség,és ez már nem is olyan zavaró.Nagy melegben sok nő van otthon csak egy bugyiban a családja körében,és ez normális.A meltaró vagy valami felső viselése már szoritó érzés.Ezért egy szál ciciben lenni otthon még nem a világ vége.
2016. máj. 2. 15:13
 19/19 anonim válasza:
Ne kaptam kulcstöredéket gyerekek, nem kaptam :(
2016. máj. 15. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!