Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyikám folyton fenyeget ver...

Anyikám folyton fenyeget ver ha pl. :nem tanultam meg a körit meg (ami csak 1hét múlva kell mit tegyek?

Figyelt kérdés
Majd még írok csak késő van.
2016. ápr. 24. 22:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
12%
Esetleg tanulhatnál.. Mondjuk ha anyád ezért ver, akkor nyilván idegbeteg, de egy földterhe, lusta gyerek mellett én is frusztrált lennék, és azon forognék, vajon mit rontottam el.
2016. ápr. 25. 09:09
 12/16 anonim ***** válasza:
46%
Nem értem én ezeket a kérdeseket. Ver az anyám, ha nem tanulok, mit tegyek? Mondjuk akkor tanulj? Vagy ez eddig nem jutott eszedbe?
2016. ápr. 25. 11:21
 13/16 A kérdező kommentje:

Bocsánata nem tanultam meg teljesen,a 20oldalas környezetismeret anyagot ja és csak jövő hétre kellett megtanulnom de nem nekem azt 2 óra alatt.

A helyesírási hibákért Bocsi de telórol vagyok

. 12f

2016. ápr. 25. 14:58
 14/16 A kérdező kommentje:
Apukámmal csak minden második hétvégén találkozom.
2016. ápr. 25. 15:00
 15/16 A kérdező kommentje:
Ötös vagyok környezetismeretből.
2016. ápr. 25. 15:02
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha 5ös vagy belőle akkor nem lenne oka megverni, amúgysem szép verni a gyereket..de ez ennek a generációnak az átka..

Kérdezd meg tőle hogy miért ver meg mikor 5-ös vagy belőle? Ennél jobbat már nem tudsz teljesíteni és ha nem ver meg akkor is megtanulod, és ez egyáltalán nem motivál..sőt..nem azért van 5ösöd mert megver elötte.

2016. ápr. 27. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!