Ti elmondanátok a helyemben?
Figyelt kérdés
Pénteken az utolsó 2 óráról lógtam. A tanár nem írt be hiányzónak, már a reggeli órán is a gondjaival volt elfoglalva. Nagyon rossz napja volt. Szerintem nem is vette észre. Anyu kórházban van (szerdán jöhet haza), apu késő délutánig dolgozott. Szóval nem tudták meg. Már bánom és bűntudatom van. Jobban érezném magam, ha elmondanám apunak. Csak nem tudom hogyan. Mérges lesz, hogy lógtam és eddig hazudtam. Csalódott is. Meg nem is rögtön hazamentem, hanem a közeli erdőben sétáltam. Szerinte veszélyes az ilyesmi. Mármint, hogy nem tudja merre vagyok.2016. ápr. 18. 16:16
11/13 anonim válasza:
Ha már így alakult, szerintem ne stresszeld őket vele. Nem hiszem, hogy ennyi idősen bármi múlna 2-szer 45 percen.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Tegnap egyébként megtudta. A közelünkben lakik egy öreg néni és elmondta neki. Látta, hogy hamarabb jöttem haza és megkérdezte aput ez rendben van-e. Előbb nem tudott szólni, mert unokázott.
2016. ápr. 20. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!