Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyam kitagadna a csaladbol...

Anyam kitagadna a csaladbol ha megtudna, mit tegyek?

Figyelt kérdés

19 eves vagyok es mar eleg regota tudom magamrol,hogy mi a nemi identitasom.12-13 evesen felhoztam a szuleimnek,erre a reakcio csak annyi volt,hogy anyam megvert es uvoltozott velem,hogy undorito ember vagyok stb...Apukam jobban elfogadta de o mar sajnos nincsen velunk es igy hat magamramaradtam anyammal.

Volt 2 """komolyabb""" kapcsolatom fiuval,egyik 1,5 ev volt a masik pedig 1 ev.Iszonyatosan rosszul ereztem magamat vegig,nem elveztem ferfival az egyuttletet sem az erintesuket es most az utolso kapcsolatom utan megismerkedtem egy lannyal aki szamomra a vilagot jelenti mar.Szeretnem athivni de tudom hogy anyam hogyan reagalna...

Mit tudnek vele kezdeni??El sajnos meg nem tudok koltozni mert nincsen munkam es tanulok,de egy ilyen undoritoan homofob anyaval sem tudok egyutt elni.

Valakinek van valami otlete?

2016. ápr. 17. 14:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mondd azt, hogy egy barátnőd, aztán csá. Maximum kicsit visszafogjátok az előtte történő szerelmes megnyilvánulásokat.
2016. ápr. 18. 10:17
 12/14 A kérdező kommentje:
Az a gond,hogy a baratnomon latszik,hogy leszbikus es anyam van annyira homofob,hogy o mar alapbol utalja azokat akik ilyenek.....:( Hogyan lehetne valahogy leulteni es elfogdtatni vele?
2016. ápr. 18. 14:03
 13/14 anonim ***** válasza:

Ugyan ez van. Barátnőm elég ripikus leszbikus, de apámhoz költözhettem, őt meg nem érdekli semmi ilyesmi.

Nála nem tudtok összeülni? Maximum megmondod otthon, hogy egyik barátnődnél alszol.

2016. ápr. 18. 16:13
 14/14 NEVEM: Senki! ***** válasza:
Telefonos lelki segély - S.O.S - HÍVD! 116-123
2020. febr. 2. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!