Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Rosszul esik, legszivesebben...

Rosszul esik, legszivesebben vissza adnám!?

Figyelt kérdés

A hètvègèn a szüleinknèl vagyunk, èn a baràtnőmmel a nővèrem a pàrjàval ès az öcsèm.

Anya egy szèp porcelàn ètkèszletett adott nekünk, mèg a mamàmè volt. A baràtnőm nagyon meghatodott, ès megköszönte. Erre anyàm; ohh èn köszönöm hogy elviszitek, nem fèrek màr el, a nővèrednek meg nem kell ès èrtèkes nem akartam kidobni!

A baràtnőm szerint ebben semmi sèrtő nincs. Most komolyan, nem sèrtő amit mondott???

2016. ápr. 16. 22:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
44%
Az a gondja, azok kedvéért, akik nem értik, hogy nem úgy adta az anyja, hogy tessék, fogadjátok szeretettel ezt az ajándékot, hanem úgy, hogy nekem nem kell, mert nincs hol tárolnom, a nővéredet kérdeztem először, de neki se kellett, nesztek, vigyétek, különben kidobnám.
2016. ápr. 17. 14:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Egy csomó cuccom van, amit így kaptam. Örültem neki, nem sértődtem meg. Más lett volna, ha pl szülinapra azzal jön az illető, hogy tessék, itt ez a régi cuccom, nekem már nem kell, neked adom, de hogy mindenféle alkalom nélkül ezt mondja, az szerintem nem gáz. De te tudod
2016. ápr. 17. 17:14
 13/13 anonim ***** válasza:
az egyik ismerosmtol igy kaptunk 2 éves ikeás tukros gardrobszekrényt (2.4m x 2.2m eset)...illetve bor kanapét is (azt is 3 éve vették, de már megunták a szinét). azt mondta, Kati vagy elviszed, vagy kiteszem a kukak mellé..én nem sértodtem meg :DD
2016. ápr. 17. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!