Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Ti is ki lennétek...

Szülők! Ti is ki lennétek ezért akadva?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok, lány. Anyum néhány napja azon balhézik, hogy sminkelem magam. Pedig egyáltalán nem erősen, korrektor és annyi szempillaspirál ami csak ad egy kis önbizalmat, soha nem szólt be érte tanár, a szüleim is csak akkor vették észre amikor zuhanyzás után fekete volt a szemem alatt. Nem értem, hogy miért zavarja őket.

A másik pedig: a pasizás. Anya egy éve ezt szajkózza nekem. Amikor a szobámban ülök és írok (novellát, regényszerűséget) vagy elgondolkodom mindig azzal vádol, hogy megint a fiúkon gondolkozom, meg állandóan minden alap nélkül azzal jön elő, hogy felejtsem el a fiúkat semmi értelme pasizni 13 évesen... Az egyetlen dolog amit el tudok képzelni alapnak: szeretem a romantikus regényeket. De tényleg csak Leiner Laura meg LoL könyvek, semmi olyan ami megronthatná az ártatlan lelkemet:) titeket ez zavarna szülőként? A jegyeim és a magatartásom viszonylag jó (4-5ös tanuló vagyok) tudom, hogy hova megyek gimibe, vannak terveim, céljaim az életemre és a jövőbeli szakmámra nézve.

Ami pedig a fiúkat illeti: van néhány fiú haverom, néha megfordul a fejemben, hogy milyen menő lenne, ha tetszenék nekik stb., de tényleg csak haverok, barátnőimmel együtt lógunk velük szünetekben, néhány unalmasabb órán is beszélgetünk velük. Anya arról nem is tud, hogy a fiúkkal jóban vagyok, akkor még jobban ki lenne bukva. Hozzáteszem: az összes fiú osztálytárs, a lányok is és majdnem mindenki 4-5 gyerekes katolikus családban nőtt fel.

Főleg a szülők véleményére lennék kiváncsi, de írhatnak gyerekek is nyugodtan, hogyan kezelnem a szüleimet stb. :)

2016. ápr. 14. 22:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
17%
Mi koze a sminknek az onbizalomhoz? Sztem semmi.
2016. ápr. 15. 00:47
 12/20 A kérdező kommentje:
Van egy kis problémám az önbizalommal és ha használom a szempillaspirált szebbnek érzem magam egy kicsit. Tudom, hogy hülyeség, de engem ez így megnyugtat.
2016. ápr. 15. 06:28
 13/20 anonim ***** válasza:
66%
Miért van már megint mindenki lepontozva?
2016. ápr. 15. 06:43
 14/20 anonim ***** válasza:
76%

Én már pont lesz..rom,hogy lepontoznak.Én tudom,hogy normális választ adtam a többi nem érdekel.

Ez legyen a legnagyobb boldogsága,hogy lepontozhat!

2016. ápr. 15. 08:07
 15/20 anonim ***** válasza:
91%
Nem értem anyukádat, tök normális tini vagy, a korosztályodhoz képest pedig egyenesen egy kisangyal. Örülnék, ha ilyen lenne a kamasz lányom.
2016. ápr. 15. 09:39
 16/20 anonim ***** válasza:
92%
A lepontozast amugy en sem ertem. Senkinel..
2016. ápr. 15. 10:02
 17/20 anonim ***** válasza:
15%
#12 ezzel a logikával az önbizalomhiányos fiúknak is sminkelniük kellene? Sokan írják itt a gyk-n, h nincs önbizalmuk.
2016. ápr. 15. 13:33
 18/20 anonim ***** válasza:
79%

Ülj le anyukáddal és beszéld meg, h egy kis szempillaspirál még nem a világ :D

S simán lehet ilyet használni.

A fiúkkal pedig barátkozni lehet, de pasizni még korai ráérsz 17-18 évesen

2016. ápr. 15. 15:03
 19/20 A kérdező kommentje:
#17 ez az ami engem megnyugtat. Ki mondta, hogy más is csináljon ilyet?
2016. ápr. 15. 22:01
 20/20 anonim válasza:

Szia!

Nekem van egy fiú barátom már 11 éve,és mindig összeboronálnak minket,ami engem nagyon idegesít.

Szerelmes már voltam,verseket is írtam,meg naplóbejegyzéseket.

Fiú barátomba,fiú haverjaimba is nem egyszer beleszerettem,nem tartott sokáig.

Sminkelni néha szoktam magam,van hogy 2 hétig nincs rajtam semmi,én 5.-es koromban kezdtem 11 éves voltam.

Anya ezeket sosem tiltotta liberálisan nevel engem meg 2 tesómat,és mind 4-5-ös tanulók lettünk.

A te anyádról annyit,hogy elengedhetné magát,és megmagyarázhatnád neki a dolgaidat.

A sminkedet pedig még zuhanyzás előtt mosd le,akkor szerintem nem veszik észre.

14/L

2016. ápr. 19. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!