Szeretnék elmenni egy pszichológushoz, de a szüleim nem vesznek komolyan. Mit tehetnék?
Nem bírom már elviselni amit magammal csinálok/és ami bennem van.
Nem hiszem,hogy egyedül is megtudok ezzel küzdeni,ezért szeretnék végre elbeszélgetni valakivel,de a szüleim nem vesznek komolyan.
Betudják a kamaszkori lázadásnak,és annyi.
Az egyik problémám az,hogy volt egy év ami számomra az eddigi legrosszabb évnek tudható be,és azok legfőbb eseményei folyamatosan lejátszódnak a fejemben,a képzeletemben.
Teljesen hirtelen pillanatban.
Nevetek egy társaságban,aztán csak elárasztanak a rossz emlékek és már a sírás kerülget,elmegy mindentől a kedvem.
Már unom,hogy folyton előjön,nem akarok rá gondolni,de valamiért mégis akaratlanul eszembe jutnak,minthogyha újra élném az egészet.
A másik pedig a rendrakás,hogy folyamatosan igazgatok mindent,mindennek szépnek kell lennie,egyenesnek,és már annyira unom,hogy nem tudok egy helyben ülni,mert folyamatosan figyelek minden kis apró tárgyat,hogy ez jól van-e itt,ez nem egyenes..
És még vannak azok a gondolatok,hogy példa:múltkor vizet főztem,és éreztem,hogy a forró vízbe én belefogom tenni az egyik ujjam,és beleraktam,de ugyanígy vagyok a hajvasalóval/vasalóval.Érzem,hogy megfogom vele magam égetni,és megteszem,holott nem akarom,de megteszem,mert úgy érzem,hogy meg kell tennem.
Oké,lehet ehhez nem kell pszichológus,de akkor meg hogy szokjak le ezekről a dolgokról?Vagy mit tegyek egyáltalán?
#13 te tudod mit csinál az ideggyógyász?
Az, hogy dilibogyót szedsz, amiből pénzt kap az orvos, attól együtt érez veled?
Egyáltalán mi a hasonlóság te és a kérdező között?
neked se hat a xanax
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!