Miért nem veszi az anyám komolyan a lelki gondjaimat, és hogy pszichológushoz szeretnék menni sürgősen?
Pedig egyre nagyobb szükségem lenne már a pszichológusra, és én nem nagyon tudom hova mehetnék el, nem ismerek egyet se.
Itthon folyamatosan aggódok, főleg esténként az anyám betegsége miatt, súlyosan hipochonder vagyok, szóval néha meg a saját egészségem miatt is.
Ha meg iskolában, vagy máshol vagyok, ott meg kb. szociális fóbiám van, nehezen szólítom le az embereket, nem vagyok képes egy normális kapcsolatot kialakítani senkivel.
Emellett úgy érzem egyre jobban depressziós vagyok a sok kellemetlen érzés, meg a magány miatt.
Mindezek ellenére, bár már mondtam az anyámnak a pszichológust párszor, hogy keressünk egyet és had menjek el, de nem nagyon érdekli a dolog úgy veszem észre.
Engem meg már hamarosan kinyírnak a lelki problémáim úgy érzem, nem bírom tovább segítség nélkül.
17/F
Milyen betegsége van anyukádnak?
Ha háziorvoshoz elmész, ő ad beutalót pszichológushoz.
Magasvérnyomás betegsége van, és azon aggodalmaskodok hogy bár kezelve volt, és gyógyszert is esik, nehogy megint rosszul legyen mint régebben, meg ilyesmi.
De pár hónapja ha itthon vagyok folyton ezen rágom magam, főleg esténként.
Sok iskolában van iskolapszichológus. Érdemes lenne utánaérdeklődni, hogy a te iskoládban van e.
Ha nincs akkor menj el a háziorvoshoz, ő beutal egy szakemberhez.
Mindkettő ingyenes és nem kell hozzá szülői engedély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!