Miért költöznek el ennyire szülőktől a tizenévesek? 21/F
Figyelt kérdés
2016. ápr. 12. 19:32
11/19 anonim válasza:
Én inkább azt vettem észre, hogy nagyon sok okoska írja, hogy "ha a gyereknek nem tetszik, összeszedheti a sátorfáját!". Az ilyen válaszolók pedig mindegyszálig önálló háztartást vezettek 13 éves koruktól fogva... (#irónia)
12/19 anonim válasza:
én 19 voltam mikor véglegesen elköltöztem otthonról.
igazából mindegy volt hova megyek, a híd alá is elmentem volna már, elmebetegek (hivatalosan is) a szüleim.
13/19 anonim válasza:
Én 15 voltam mikor leléptem. egy 18 évvvel idősebb férfihoz. Ő nem ivott nem tépte a hajamat mert a zsebpénzemet akarta.
14/19 zolo válasza:
Szerintem régebben is sok fiatal önállósodott vagy kollégiumba ment. Minden fiatal szeretne független lenni. Én 20 voltam amikor elköltöztem. Az a jó ha valaki megáll a saját lábán is. Régebben is volt ilyen és olyan is. Viszont akkor még nem volt net és nem tudtuk kivel mi történik több száz km-re.
15/19 anonim válasza:
Nem tudom, ezt honnan szedted, de manapság pont az ellenkezője igaz. Ha utánanézel, minden kitolódott: házasságkötés (már ha egyáltalán), gyerekvállalás, különköltözés. Az, hogy sok kis tini itt picsok, hogy ő elköltözik, mert anyuka/apuka azt merte kérni, hogy takarítsa ki a szobáját, nem számít...
16/19 anonim válasza:
Szerintem az itteni ilyen témákban kérdezők többségének csak a szája jár. A legtöbben összehúzzák egy kicsit magukat, amíg elül a családi viszály, és maradnak otthon, mint azelőtt. Nem olyan könnyű egy önálló életet felépíteni, ahogy a legtöbb kamasz hirtelen felindulásból, dühtől vezérelve képzeli.
17/19 anonim válasza:
10.
vagy talán nincs olyan jólkereső munkahelye hogy abból albérletet tartson el? hogy lehet valaki ennyire rosszmájú hogy csak ilyen szemetet tud leírni másokról. nagyrészük nem azért van otthon, mert anyuci szoknyája alatt kényelmesebb, hanem mert nem tud vagy ha tudna akkor jóval rosszabb helyre csak. épelméjű ember meg nem akar még rosszabb helyre költözni mint ahol van
18/19 anonim válasza:
19 evesen koltoztem el erettsegi utan, mert masik orszagban volt a fosuli. Jobb volt egyedul lakni mellesleg. Jo a kapcsolatom a szuleimmel, de nem tudnek 24 evesen veluk elni.
19/19 Petra0227 válasza:
Én pont azt látom, hogy a mai huszonéves fiuk anyuci szoknyája mögé bujnak!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!