Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám egy idegbeteg, mit tehetnék?

Apám egy idegbeteg, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Mostmár ez teljesen kiburjánzott de kábé tart egy öt éve. Egyébként apám pánikbeteg is de mostmár elviselhetetlen ha esetleg ingerültebb. Semmikért ordít le olyan szinten ráadásul fél óráig, hogy ha valaki hallaná, azt hinné, hogy minimum elherdáltam az örökségét vagy ilyesmi. A semmi-t szó szerint semminek értem: múltkor például azért ordítozott minősíthetetlen stílusban mert be volt dugva a fülem és nem hallottam meg elsőre a telefont. És ilyenkor leereszkedik benne egy sötét köd, se lát se hall, csak a maga teljesen abszurd " igazát" löki. Bennem pedig már kezd felgyűlni a harag, sőt a szomorúság, hogy mindenre rögtön így reagál, de tényleg iszonyatos hisztériával. ( amikor jó kedve van, akkor persze nagyon jó fej.. de ilyen nem gyakran van lássuk be.) Mit tegyek hogy ezt könnyebben elviseljem, mert változtatni már nem tudok rajta, de hányingerem van az aurájától, ha ingerült. ( Legtöbbször az. ) 17L (aki azt tanácsolja, költözzek el egy év múlva, az sajnos még anyagi okok miatt nem megoldható)
2016. ápr. 12. 14:32
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk az igaz hogy nálunk családi a temperamentumos viselkedés, és a hirtelenharagúság, de apám teljesen más eset. Ő konkrétan semmiken hisztériázik. De egyébként ( nem ilyen szinten ) a családban mindannyian könnyen felkapjuk a vizet, és nem riadunk vissza egy kis kiabálástól. csakhogy mi még a normális határokon belül..
2016. ápr. 18. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!