Hogy vegyem rá anyáékat hogy a paypallal fizetés meg ilyesmi biztonságos? Mert egyszerűen nem hiszik el és azt hiszik, hogy leveszik a pénzt a kártyájukról meg ilyesmiktöl félnek. Mit tegyek?
A szüleidnek szívük joga eldönteni, hogy akarják-e használni a paypalt (és hasonlókat) vagy sem.
Az én ismeretségi körömben többeknek is volt gondja vele - ettől még lehet jó módszer, és elhiszem, hogy nem szokott gond lenni - de ha van rá mód, én is elkerülöm a használatát.
De eleve...ki az aki olyan számlaszámot ad meg amin a megtakarítás van?? :DDDDD Ehez aztán tényleg butának kell lenni.
Megoldás: új számla, arra ha veszel valamit annyit raktok amennyi kell, ennyi.
"A paypal nem biztonságos, igaza van a szülednek. Rengeteg ismerősöm kapott olyan sms-t az elmúlt években hogy erősítse meg az xy összegű vásárlást, közben meg semmit sem vásárolt paypal számlával."
Azt ugye tudod, hogy erről nem a paypal tehet, hanem ügyeskedő tolvajok? Én olyan mailcímre is kaptam már, ami soha nem is volt regisztrálva a paypalen, de rendes mailszolgáltatónál nem is látod, mert a spambe megy.
"Azt ugye tudod, hogy erről nem a paypal tehet, hanem ügyeskedő tolvajok? Én olyan mailcímre is kaptam már, ami soha nem is volt regisztrálva a paypalen, de rendes mailszolgáltatónál nem is látod, mert a spambe megy."
Persze hogy tudom, de pont ezt hívják nem biztonságosnak, mert hackerek vagy adathalászok, hozzájuthatnak naz adataimhoz és visszaélnek vele. Az más kérdés, hogy ha még csak addig a szintig jutnak hogy meg tudják adni az adataimat és nekem kell megerősítenem a fiztést, de ha ettől profibb hackerek akkor már ezt az utolsó lépést is megoldják és akkor én nyitottam kaput a bankszámlám felé. Szóval nem a paypal céget gondolom csalónak, csak a világhálóm ólálkodó programozáshoz értő bűnözőktől tartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!